Θύμα διάρρηξης η Χριστίνα Σούζη

«Το σοκ ήταν μεγάλο», δήλωσε η γνωστή μετεωρολόγος

Στο «στόχαστρο» έβαλαν διαρρήκτες το σπίτι της Χριστίνας Σούζη. Η γνωστή μετεωρολόγος έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν επιστρέφοντας στο σπίτι της, το απόγευμα της Κυριακής, είδε ξεκλείδωτη την πόρτα και το σπίτι άνω κάτω.

Χρ. Σούζη: Την έχουν βρίσει στον δρόμο επειδή δεν πρόβλεψε σωστά τον καιρό!

Η Χριστίνα Σούζη μίλησε για αυτή τη δυσάρεστη εμπειρία της στην εκπομπή «Το Πρω1νό» σημειώνοντας πως οι δράστες κατάφεραν να πάρουν μόλις 120 ευρώ.

Χριστίνα Σούζη

«Βρήκα στο σπίτι ανοιχτό, η πόρτα ξεκλείδωτη αλλά κλειστή, αναμμένα τα φώτα, ανοιχτά τα παράθυρα, πεταμένα τα ρούχα μου έξω όλα. Τι να σας πω; Το σοκ ήταν μεγάλο, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό το πράγμα. Ευτυχώς πήραν μόνο 120 ευρώ. Κάθισα όλη νύχτα και καθάριζα. Καταλαβαίνετε, εν μέσω κορωνοϊού να έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου που δεν ξέρεις ποιος είναι… Είναι τραγικό όλο αυτό. Όλη νύχτα καθάριζα, τακτοποίησα και σήμερα ήμουν πρωί στη δουλειά, αλλά το σοκ ακόμα παραμένει. Ήταν μόνο το δικό μας σπίτι που άνοιξαν στην πολυκατοικία. Αισθάνεσαι σαν να σε έχουν βιάσει. Τα ‘χασα, δεν ξέρω πώς συμπεριφέρθηκα έτσι. Ούρλιαζα, φώναζα, η φίλη μου έπαθε σοκ..», εξήγησε η ίδια σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top