Ρούλα Κορομηλά: «Κυκλοφορούν ανάμεσά μας αυτοί οι άρρωστοι τύποι»

«Καμία γυναίκα δεν πρέπει να τρέμει τους νταήδες» ανέφερε η παρουσιάστρια

Δείτε στο παραπάνω βίντεο πλάνα από τη συνεργασία του Νίκου Κοκλώνη και της Ρούλας Κορομηλά που προβλήθηκαν "Στη Φωλιά των Κου Κου"

Έξω φρενών έγινε η Ρούλα Κορομηλά με αφορμή μία γυναίκα στην Κέρκυρα  που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της.

Ρούλα Κορομηλά-Νίκος Κοκλώνης: Η συνάντησή τους και η συνεργασία!

Η παρουσιάστρια που και άλλες φορές έχει εκφράσει την αντίθεσή της απέναντι στη βία ξέσπασε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Instagram.

Δύσκολες ώρες για τη Ρούλα Κορομηλά: «Είμαι απαρηγόρητη»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μια ακόμα γυναίκα βρίσκεται σε νοσοκομείο διασωληνωμένη φέροντας σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις , απο τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη απο τον « νταή» σύζυγο της ! 2021 σε λιγο. Γυναίκες και παιδια κακοποιούνται απο τους « αντρες» του σπιτιού που θεωρούν νόμιμο δικαίωμα ν απλώνουν χέρι.Κυκλοφορουν αναμεςα μας αυτοί οι « ισχυροι» άρρωστοι τύποι! Βρίσκονται αναμεςα μας οι γυναίκες που υφίστανται σωματική βία και αξίζει τον κόπο να τις ενθαρρύνουμε να βγουν απο τον φοβο και το σκοτάδι της απομόνωσης! Καθε γυναίκα πρεπει να αισθάνεται ισχυρή! Καθε γυναίκα δεν πρεπει να επιτρέπει σε κανένα να την τρομοκρατεί, εκβιάζει, κακοποιεί με οποίο τροπο. Καθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ζει στο φως, στο όνειρο, στην ηρεμία, στον σεβασμό, στην ευτυχία και στην ελευθερία! Καμμία γυναίκα που υφίσταται κακοποιηση δεν πρεπει να αισθάνεται μόνη και ανυπεράσπιστη! Καμμία γυναίκα νομίζω δεν πρεπει να υπομένει και να τρέμει τους « νταήδες» επειδή μπορεί να αισθάνεται αδύναμη και εξαρτώμενη απο αυτούς... Καθε γυναίκα έχει δικαίωμα στην αγαπη, την τρυφερότητα, την εμπιστοσύνη , την ευτυχία. Καθε « νταής» οφείλει ν απομονωθεί! Καθε « νταής» , θεωρώ, πως χρίζει βοήθειας ειδικων.Με αγαπη παντα και απέραντο σεβασμό σε όλους κ ειδικα στις γυναίκες που βιώνουν φρικτές συμπεριφορες και καταςταςεις τοποθετούμαι . Όχι ως ειδικός! Όχι ως ξερολας! Όχι ως δημόσιο πρόσωπο!!! Απλά ! Ως άνθρωπος με ενσυναισθηση ,ενδιαφέρον και αγαπη προς όλους ! 🙏🏻💙❤️Γυναίκες και παιδια που καποιοι « νταήδες» σας ρίχνουν βίαια και απάνθρωπα στο σκοτάδι των φαντασμάτων τους, μιλήστε και φροντίστε να φύγετε μακριά.... 💙💙💙🙏🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila) στις

 

«Μια ακόμα γυναίκα βρίσκεται σε νοσοκομείο διασωληνωμένη φέροντας σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις , απο τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη απο τον « νταή» σύζυγο της ! 2021 σε λιγο. Γυναίκες και παιδια κακοποιούνται απο τους « άντρες» του σπιτιού που θεωρούν νόμιμο δικαίωμα ν' απλώνουν χέρι. Κυκλοφορούν αναμεσά μας αυτοί οι « ισχυροί» άρρωστοι τύποι! Βρίσκονται ανάμεσα μας οι γυναίκες που υφίστανται σωματική βία και αξίζει τον κόπο να τις ενθαρρύνουμε να βγουν απο τον φοβο και το σκοτάδι της απομόνωσης! Καθε γυναίκα πρεπει να αισθάνεται ισχυρή! Καθε γυναίκα δεν πρεπει να επιτρέπει σε κανέναν να την τρομοκρατεί, εκβιάζει, κακοποιεί με οποίο τροπο. Καθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ζει στο φως, στο όνειρο, στην ηρεμία, στον σεβασμό, στην ευτυχία και στην ελευθερία! Καμία γυναίκα που υφίσταται κακοποίηση δεν πρεπει να αισθάνεται μόνη και ανυπεράσπιστη! Καμία γυναίκα νομίζω δεν πρέπει να υπομένει και να τρέμει τους « νταήδες» επειδή μπορεί να αισθάνεται αδύναμη και εξαρτώμενη απο αυτούς... Καθε γυναίκα έχει δικαίωμα στην αγάπη, την τρυφερότητα, την εμπιστοσύνη , την ευτυχία. Καθε « νταής» οφείλει ν' απομονωθεί! Καθε « νταής» , θεωρώ, πως χρίζει βοήθειας ειδικών.Με αγάπη παντα και απέραντο σεβασμό σε όλους και ειδικα στις γυναίκες που βιώνουν φρικτές συμπεριφορες και καταςταςεις τοποθετούμαι . Όχι ως ειδικός! Όχι ως ξερόλας! Όχι ως δημόσιο πρόσωπο!!! Απλά ! Ως άνθρωπος με ενσυναίσθηση ,ενδιαφέρον και αγαπη προς όλους! Γυναίκες και παιδια που καποιοι « νταήδες» σας ρίχνουν βίαια και απάνθρωπα στο σκοτάδι των φαντασμάτων τους, μιλήστε και φροντίστε να φύγετε μακριά» έγραψε η παρουσιάστρια.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top