Η Sarah Jessica Parker το πήρε απόφαση και επιστρέφει στο Μπρόντγουεϊ

Πρωταγωνιστεί σε παράσταση με τον σύζυγό της

Η Sarah Jessica Parker αποφάσισε να επιστρέψει στο θεατρικό της έργο στο Μπρόντγουεϊ, ακριβώς ένα χρόνο μετά το κλείσιμο της περιοχής που φιλοξενεί τα σημαντικότερα θέατρα της Νέας Υόρκης, λόγω της COVID-19.
 
 Αμερικανίδα ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Sex and the City» ήταν καλεσμένη στη ραδιοφωνική εκπομπή του Άντι Κόεν στο SiriusXM και κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε στο θεατρικό της έργο «Plaza Suite», καθώς και την επαναλειτουργία του Μπρόντγουεϊ.

Sarah Jessica Parker: Πρώην συνεργάτιδά της κατέθεσε μήνυση εναντίον της
 

Η παράσταση, στην οποία η Sarah Jessica Parker πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της, Matthew Broderick αναβλήθηκε έως την άνοιξη του 2021 λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Sarah Jessica Parker
 
«Ξεκινάμε τις δοκιμαστικές παραστάσεις στις 19 Μαρτίου. Ανοίγουμε επίσημα στις 19 Απριλίου. Στις 19 Μαρτίου, θα έχουν συμπληρωθεί ένας χρόνος και επτά ημέρες από τότε που το Μπρόντγουεϊ έκλεισε» είπε η ηθοποιός. «Μου φαίνεται λίγος χρόνος. Δεν ξέρω. Τέλος πάντων, είμαστε αισιόδοξοι» τόνισε.

Συζητώντας για τις προφυλάξεις που πρέπει να ληφθούν στα θέατρα για να αποτραπεί η εξάπλωση του Covid-19 μόλις ανοίξουν ξανά, η Sarah Jessica Parker παρατήρησε: «Νομίζω ότι η ομάδα του Μπρόντγουεϊ προσπαθεί να ρυθμίσει τα ζητήματα, εννοώ, το ποιες οι ασφαλέστερες συνθήκες προφανώς για τους συντελεστές και τους ηθοποιούς και το κοινό και τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τη θεατρική σκηνή. Θέλω να πω, σε αυτό το σημείο ότι θα έκανα οτιδήποτε πιστεύεται πως είναι ασφαλές και θα ήμουν ευτυχής να παίξω μπροστά σε άτομα με μάσκες».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top