Κέλλυ Κελεκίδου: 'Οσα είπε on air για την ηλικία, το ύψος και τα κιλά της!

Η τραγουδίστρια έχει δεχτεί πρόταση για να συμμετέχει σε πρωινή εκπομπή

«Εκρηκτική» και απόλυτα ειλικρινής, όπως μας έχει συνηθίσει, εμφανίστηκε η Κέλλυ Κελεκίδου στο «Πρω1νό», όπου μίλησε για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, τις τηλεοπτικές προτάσεις που της έκαναν και την οικογένειά της, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία, το ύψος και τα κιλά της.

Η αγαπητή τραγουδίστρια μπήκε στο πλατό τραγουδώντας και χορεύοντας το ζεϊμπέκικο «Βασανίζομαι», το οποίο της έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Platinum και έχει ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κόσμου, στο YouTube και στο ραδιόφωνο.

Κέλλυ Κελεκίδου: Δείτε τη να ξεβάφεται on camera στο νέο της video clip

«Ο Σταμάτης Κραουνάκης είναι μία σχολή από μόνος του. Το τραγούδι μας έχει πολλή αγάπη. Μαζί του νομίζω ότι μπορώ να ξεπεράσω ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου. Θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ… Όταν άκουσα το “Βασανίζομαι” γοητεύτηκα, πήγα στο studio, ακολούθησα την ψυχή μου και το είπα. Θέλω στην καριέρα μου να έχω τραγούδια που αγαπώ και θα μείνουν παρακαταθήκη. Ακόμα και το να ξεβάφομαι στο video clip, που έγινε μονοπλάνο και χωρίς μοντάζ, ήταν δική του ιδέα, το κάναμε δύο φορές και βγήκε τέλειο», ανέφερε, προσθέτοντας πως συζητούν για νέο τραγούδι, αλλά και ότι δεν αποκλείεται να συνεργαστούν επί σκηνής.

Κέλλυ Κελεκίδου: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια του γιου της

Παράλληλα, η Κέλλυ Κελεκίδου αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση για να συμμετέχει σε πρωινή εκπομπή και σε show, ωστόσο, απάντησε αρνητικά, καθώς στην παρούσα φάση έχει επιλέξει να αφοσιωθεί πλήρως στο τραγούδι και τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, η οποία προέκυψε το 2005 όταν ο καταξιωμένος δημιουργός την είδε live και διατύπωσε την επιθυμία να της γράψει.

Όταν η Φαίη Σκορδά της έδειξε on air τι αναζητά για εκείνη στο Internet το κοινό, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να απαντήσει, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως είναι 42 ετών, έχει ύψος 1,64 και ζυγίζει 54 κιλά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top