Κέλλυ Κελεκίδου: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια του γιου της

Πάνω από όλα μαμά η τραγουδίστρια

Δείτε το video από την ηχογράφηση του «Βασανίζομαι»

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο γιος της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη και η δημοφιλής τραγουδίστρια του ευχήθηκε μέσα από τα social media, αναρτώντας μία φωτογραφία του την οποία συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

Κέλλυ Κελεκίδου: Τι ευχήθηκε στον έρωτα της ζωής της για τα γενέθλιά του

Κέλλυ Κελεκίδου

 

Ο Θάνος - Ραφαήλ ήρθε στον κόσμο το 2009, ενώ το 2014 γεννήθηκε η κόρη τους, Ελπινίκη.

«Αγάπη μου... ζωή μου... ψυχή μου... φως μου... λατρεία μου !! Πριν από 11 χρόνια ήρθες στη ζωή μας και μας έδωσες νόημα και ουσία! Πριν από 11 χρόνια το πιο όμορφο λουλούδι είχε ανθίσει μέσα μου και το είχα μόνο εγώ... Στο ίδιο ταξίδι και οι δυο συνεπιβάτες για μήνες 9.... Πρώτη φορά έζησα μαζί σου αυτό το θαύμα… το θαύμα της μητρότητας! Σ’ αγαπάμε και στον δρόμο σου μόνο χαρές να συναντάς! Η μεγαλύτερη οπαδός σου!», έγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίες του 11χρονου γιου της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αγάπη μου .... ζωή μου ..... ψυχή μου .. φως μου ....λατρεία μου !! Πριν από 11 χρονια ήρθες στην ζωή μας και μας έδωσες νόημα και ουσία !!!! Πριν από 11 χρονια το πιο όμορφο λουλούδι είχε ανθίσει μέσα μου και το είχα μόνο εγώ..... Στο ίδιο ταξίδι και οι δυο συνεπιβάτες για μήνες 9.... Πρώτη φορά έζησα μαζί σου αυτό το θαύμα......το θαύμα της μητρότητας !!! Σ αγαπάμε και στον δρόμο σου μόνο χαρές να συναντάς !!!!! Η μεγαλύτερη οπαδός σου !!!! #birthday #birthdaymyboy🎈🎂🎊 #birthdaymyson #loveyou #family #goodvibes #happy #happybirthday #mother #father #elpiniki

A post shared by Kelly Kelekidou (@kelekidou_kelly) on

Στο μεταξύ, αυτή την περίοδο η Κέλλυ Κελεκίδου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σε ένα πρωτότυπο music video το τραγούδι «Βασανίζομαι», το ιδιαίτερο ζεϊμπέκικο που της έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης και κυκλοφορεί από την Panik Platinum, το οποίο έχει ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και τις ραδιοφωνικές συχνότητες, ενώ το video από την ηχογράφηση μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο YouTube views.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top