Χωρισμός «βόμβα» στη showbiz!

Μετά από τρία χρόνια γάμου

Ο λόγος για την Cardi B, η οποία αποφάσισε να επιστρέψει στη single ζωή της παίρνοντας διαζύγιο από επί τρία χρόνια σύζυγό της, Offset. Η πασίγνωστη ράπερ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Τρίτη στην Ατλάντα ζητώντας φυσικά, και την επιμέλεια της δύο ετών κόρης τους, Kulture.

Cardi B Χωρίζει Από Τον Σύζυγό Της Offset

Δε σταματά εκεί όμως…

Η 27χρονη διεκδικεί τη νόμιμη μοίρα στην περιουσία που έκαναν από κοινού ενώ ήταν παντρεμένοι (και είναι μεγάλη, πιστέψτε με) αλλά και διατροφή για να μεγαλώσει την κόρη τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για έναν πολιτισμένο χωρισμό και ένα πολιτισμένο διαζύγιο και ότι το άλλοτε full in love ζευγάρι που δε σταματούσε ν’ ανταλλάσσει φιλιά και αγκαλιές μπροστά στις κάμερες, θα οδηγηθεί στα δικαστήρια για να «λύσει» τις διαφορές του.

Cardi B Χωρίζει Από Τον Σύζυγό Της Offset

Ωστόσο, λίγο πριν σκάσει η «βόμβα» του χωρισμού αυτού, η Cardi B «ανέβασε» ένα αιχμηρό Instastory στον προσωπικό της λογαριασμό που έγραφε: «Η καρδιά της τελικά της είπε να σταματήσει να ξοδεύει τον χρόνο της». Ουπς....!

Διάσημη τραγουδίστρια χώρισε πέντε μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της!

Η Cardi B και ο Offset παντρεύτηκαν το 2017 και το 2018 χώρισαν για πρώτη φορά. Μετά από έναν χρόνο ωστόσο, αποφάσισαν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους και ήταν ξανά μαζί. Τώρα, το τέλος ήρθε για μία ακόμη φορά. Θα είναι άραγε οριστικό; Who knows…
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top