Η συγκινητική ανάρτηση Έλληνα δημοσιογράφου για τον θάνατο του πατέρα του

Τον «έχασε» πριν από τρία χρόνια

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ο γνωστός δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του πριν από τρία χρόνια και τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Δημοσιογράφος/παρουσιαστής ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Alpha

Μιχάλης Κεφαλογιάννης

«Τρία χρόνια κι αυτή η μέρα αρχίζει και τελειώνει με μια πέτρα στο στήθος. Ο καρκίνος δεν πρόλαβε να τον διαλύσει. Ήταν σκιά του εαυτού του, μα ήταν εκεί. Ένα βλέμμα του αρκούσε.

Κεφαλογιάννης: Η απάτη, τα προϊόντα αδυνατίσματος και οι παρενέργειες

Η σπίθα απ τα μάτια του δεν χάθηκε ούτε την τελευταία μέρα. Μόνο όταν έκλεισα τα μάτια του, συνειδητοποίησα ότι δεν θα με ξαναδεί και δεν θα τον ξαναδώ. Όμως έκανα μεγάλο λάθος. Ο πατέρας μου είναι δίπλα μου συνεχώς. Ευτυχώς», έγραψε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης στη φωτογραφία με τις λαμπάδες που πόσταρε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Τρία χρόνια κι αυτή η μέρα αρχίζει και τελειώνει με μια πέτρα στο στήθος. Ο καρκίνος δεν πρόλαβε να τον διαλύσει. Ήταν σκιά του εαυτού του, μα ήταν εκεί. Ένα βλέμμα του αρκούσε. Η σπίθα απ τα μάτια του δεν χάθηκε ούτε την τελευταία μέρα. Μόνο όταν έκλεισα τα μάτια του, συνειδητοποίησα ότι δεν θα με ξαναδεί και δεν θα τον ξαναδώ. Όμως έκανα μεγάλο λάθος. Ο πατέρας μου είναι δίπλα μου συνεχώς. Ευτυχώς .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Κεφαλογιάννης (@kefalogiannis_) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top