Δούκα: Έκαναν οικογενειακώς το τεστ κορωνοϊού- Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Το μήνυμα της ηθοποιού στο Instagram

Ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές στην Κρήτη πέρασε η Ζέτα Δούκα μαζί με την οικογένειά της.

Γλυκιά μαμά η Ζέτα Δούκα: Οι ευχές στην κόρη της, Θάλεια!

Η ηθοποιός έχει επιστρέψει πλέον στη Αθήνα και μαζί με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά και την κόρη τους υποβλήθηκαν στο τεστ για τον κορωνοϊό, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι είναι υγιείς και θα μπορέσουν να βρεθούν ασφαλείς δίπλα στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ζέτα Δούκα: Τα «καυτά» φιλιά με τον σύζυγό της με φόντο το ηλιοβασίλεμα!

Έπειτα από ένα 24ωρο τα αποτελέσματα βγήκαν και ήταν αρνητικά. Η Ζέτα Δούκα ανακουφισμένη θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δημοσίευσε μια σειρά από την ώρα της εξέτασης γράφοντας μεταξύ άλλων στη λεζάντα: «Χθες πήγαμε οικογενειακώς να κάνουμε την εξέταση για τον COVID-19 , για προληπτικούς λόγους μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές στην Κρήτη. Παρόλο που τηρούσαμε τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, θεωρήσαμε σημαντικό με την επιστροφή μας στην πόλη, πριν ξεκινήσουμε τις δουλειές μας( ηθοποιός, γυμναστής και...μαθήτρια προνηπίου) και κυρίως προκειμένου να επισκεφτούμε τους παππούδες και γιαγιάδες μας, να είμαστε σίγουροι ότι δεν νοσούμε ή φέρουμε τον κορωνοιό, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, πράγμα το οποίο ευτυχώς επιβεβαιώθηκε! Πολλοί θα το βρείτε...τραβηγμένο, ιδιως για την Θαλεια, και θα μου πείτε «ποιος μας λέει ότι δεν θα κολλήσουμε εδώ που ήρθαμε;» Εννοείται, όπως εννοείται ότι ο καθένας μας ειναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις που παίρνει σε όλα τα θέματα... Εμεις θα συνεχίσουμε να προσέχουμε μέχρι να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία και πότε επιτέλους θα μας αδειάσει τη γωνιά αυτός ο εφιάλτης».

 

Ζέτα Δούκα

Ζέτα Δούκα

Μιχάλης Χατζαντώνας

Η Ζέτα Δούκα με την κόρη της, Θάλεια

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top