Οι ευχές του Χάρη Βαρθακούρη στη μεγάλη κόρη του για τα γενέθλιά της

«Δε θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος πατέρας!»

Δείτε τη στιγμή που ο μουσικός/παρουσιαστής «είσεβαλε» στην εκπομπή της συζύγου του, Αντελίνας

Ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για τον Χάρη Βαρθακούρη, αφού η μεγαλύτερη κόρη του έχει γενέθλια.

Η Μελωδία γίνεται δέκα ετών κι ο μουσικός δε γινόταν να μην της δώσει τις πιο τρυφερές του ευχές.

Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα μου δε μιλάμε τόσο τακτικά όσο κάποτε»

Έτσι, δημοσίευσε στο Instagram μια selfie της, γράφοντας: «Και ξαφνικά η ηλικία μας έγινε διψήφια...Το μωρό μου το πρωτότοκο γίνεται σήμερα 10. Πώς περνάει έτσι ο καιρός ρε παιδιά;; Μου το έλεγαν (κι εξακολουθούν) γονείς μεγαλύτερων παιδιών ότι ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβεις. Πόσο δίκιο έχουν!! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος πατέρας.Εξαιρετική μαθήτρια, δίκαιο, τρυφερό, ευαίσθητο και φιλότιμο πλάσμα. Όλες οι τιμωρίες και οι φορές που σε έχω αφήσει να κοιμηθείς νηστική στον κήπο, έπιασαν τόπο. Σε λατρεύουμε ερωτάκι μας όμορφο. Η μανούλα σου, η αδερφούλα σου κι εγώ είμαστε τυχεροί που σε έχουμε στη ζωή μας.

Χάρης Βαρθακούρης: Toν μπλόκαρε στο Instagram η Αντελίνα!

Υγ. Τη φωτογραφία τη βρήκα στο κινητό μου. Προφανώς κάτι δοκίμαζε κι έβγαζε σελφι. Σίγουρα θα γίνει χαμός όταν αντιληφθεί ότι την χρησιμοποίησα!!»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Και ξαφνικά η ηλικία μας έγινε διψήφια... Το μωρό μου το πρωτότοκο γίνεται σήμερα 10. Πώς περνάει έτσι ο καιρός ρε παιδιά;; Μου το έλεγαν (κι εξακολουθούν) γονείς μεγαλύτερων παιδιών ότι ο χρόνος περνάει χωρίς να το καταλάβεις. Πόσο δίκιο έχουν!! Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος πατέρας.Εξαιρετική μαθήτρια, δίκαιο, τρυφερό, ευαίσθητο και φιλότιμο πλάσμα. Όλες οι τιμωρίες και οι φορές που σε έχω αφήσει να κοιμηθείς νηστική στον κήπο, έπιασαν τόπο. Σε λατρεύουμε ερωτάκι μας όμορφο. Η μανούλα σου, η αδερφούλα σου κι εγώ είμαστε τυχεροί που σε έχουμε στη ζωή μας. Υγ. Τη φωτογραφία τη βρήκα στο κινητό μου. Προφανώς κάτι δοκίμαζε κι έβγαζε σελφι. Σίγουρα θα γίνει χαμός όταν αντιληφθεί ότι την χρησιμοποίησα!! . . #varthakouris #melodiavarthakouri #birthday #birthdaygirl #daughter #daughterlove #10yearsold #mylife #hoovoo_dna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top