Οι πρώτες δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου μετά τον ερχομό του γιου του

«Έχει σταματήσει ο κόσμος!»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» ήταν το πρωί της Πέμπτης ο Χάρης Χριστόπουλος.

Ο γνωστός φωτογράφος που εδώ και δυο εβδομάδες έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, μίλησε για αυτή την ξεχωριστή περίοδο της ζωής του.

Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπραντ: Πόζαραν αγκαλιά με τον μπέμπη τους

Χάρης Χριστόπουλος

Ο Χάρης έχει αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του τέλειου μπαμπά! /Φωτογραφία Instagram

«Νομίζω ότι ζω την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής μου. Έχει σταματήσει ο κόσμος. Σήμερα κλείνουμε δυο εβδομάδες. Του έκανα γενέθλια την πρώτη εβδομάδα… Σήμερα κάτι θα φτιάξουμε, θα κάνουμε ένα παιδικό πάρτι, κάτι θα κάνουμε… Ήμουν ορκισμένος εργένης, δεν πίστευα ποτέ ούτε ότι θα παντρευτώ ούτε ότι θα γίνω πατέρας» ανέφερε ο Χάρης αποκαλύπτοντας πώς πέρασε τις τέσσερις ημέρες που έμεινε μέσα στο μαιευτήριο. 

Σχεδόν... έλιωσε όταν αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, το μοντέλο και beauty editor Ανίτα Μπραντ.

Χριστόπουλος: Φωτογραφίζει τον νεογέννητο γιο του μέσα στην κούνια του

Στη συνέχεια ο φωτογράφος ρωτήθηκε για το τηλεοπτικό του μέλλον. Συγκεκριμένα όταν η Ναταλί Κάκκαβα του είπε ότι στεναχωριέται που δε θα τον δούμε στο «Happy Day» τη νέα σεζόν, ο Χάρης απάντησε: «Πώς το ξέρετε αυτό εσείς; Μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Η ομάδα είναι εκπληκτική. Λατρεύω την αρχισυντάκτρια και τη Σταματίνα και μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι. Λέγονται και γράφονται διάφορα… Μην τα πιστεύετε. Προτάσεις ειδικά αυτή την εποχή υπάρχουν χιλιάδες» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top