Πένθος για την Έρρικα Πρεζεράκου – «Έφυγε» από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Το συγκινητικό post στο Facebook

Δύσκολες ώρες βιώνει η Έρρικα Πρεζεράκου, αφού «έφυγε» από τη ζωή η πολυαγαπημένη της θεία. Η Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντό ταξίδεψε μέχρι τη Μάνη για να της πει το στερνό «αντίο».

Έρρικα Πρεζεράκου: Ο αισθησιακός χορός στον τελικό του J2US

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε η ίδια γνωστή μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος στο facebook.

Έρρικα Πρεζεράκου: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Άρη Μακρή

«Χθες πήγα στην Μάνη. Στην κηδεία της δεύτερης αδελφής της Ανδριάνας (μητέρα) της Μαρίας, Φιλάνθης, Βούλας (θείες). Σύνολο έκανε 7 κόρες ο παππούς με την γιαγιά με πρόθεση να γεννηθεί το αγόρι… Στις 7 σταμάτησε…  Γεννήθηκαν όλες τους δυνατές και σκληρές περισσότερο από πολεμιστές… άξιες να είναι τα «αγόρια» που ήθελε ο Βλαδίμηρος Κολοκοτρώνης και το γένος του. Εκτός από αυτή που έφυγε χθες.
Με θέματα υγείας από βρέφος κατάφερε και έζησε κοντά 70 χρονιά. Θυμάμαι σε ηλικία 8-10 χρονών να είμαστε οι δυο μας ξαπλωμένες στο χαλί στο σαλόνι και να παίζουμε και να παθαίνεις μια ανάσα δίπλα μου κρίση επιληψίας. Να βγάζεις αφρούς και να προσπαθεί η μαμά μου να μην γυρίσει η γλώσσα σου. Θυμάμαι να κλαίω και να προσεύχομαι «μην πεθάνεις Θεούλη μου βοήθησε την μη πεθάνει» . Από εκείνη την μέρα ήσουν η αιτία να αφυπνιστεί ο θεραπευτής μέσα μου. Έδωσα αυτό που λέω ένα παιδικό όρκο. Βέβαια, ο φόβος των 2-3 φόρων που ξανά συνέβη αυτή η κρίση που μελάνιαζες και ήμασταν μαζί με έβαλε σε μια απόσταση για να αντέξω… το τόσο κοντά με τον θάνατο και το άγνωστο της ασθένειας σου…», έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top