Πάνος Κιάμος: «Πάμε να κάνουμε ένα restart με νέους κανόνες στη διασκέδαση»

Το νέο του τραγούδι και οι εμφανίσεις στο «Posidonio»

Αποκλειστικό video του star.gr  από την εντυπωσιακή είσοδο του Πάνου Κιάμου στη σκηνή!

Ο Πάνος Κιάμος πρωταγωνιστεί για ακόμα μια φορά στη διασκέδαση, με τις εμφανίσεις του στο «Posidonio» να έχουν γίνει must στις καλοκαιρινές νύχτες της Αθήνας από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Πάνος Κιάμος:Το κέφι «χτύπησε» κόκκινο στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα

Πάντα άμεσος και γεμάτος θετική ενέργεια, ο καταξιωμένος και αγαπητός τραγουδιστής μίλησε στο star.gr για τη νέα του επιτυχία, «Δύο Μέτρα Ουρανός», τις live εμφανίσεις και τα νέα δεδομένα στη διασκέδαση λόγω της πανδημίας και των μέτρων.

Πάνος Κιάμος: Ντύνεται πιλότος και μας απογειώνει σε «Δύο Μέτρα Ουρανό»

Παράλληλα, το star.gr παρουσιάζει και αποκλειστικό video από την εντυπωσιακή είσοδο του Πάνου Κιάμου στη σκηνή!


Νέο τραγούδι «Δύο Μέτρα Ουρανός», ακόμα μία μεγάλη σου επιτυχία. Μίλησέ μου γι’ αυτό.

Καταρχάς θα ήθελα να αναφέρω πως το «Δυο Μέτρα Ουρανός» είναι σε σύνθεση του Γιάννη Φρασέρη και στίχους του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη! Πρόκειται για ένα ευχάριστο τραγούδι, ένα dance κομμάτι, του οποίου η επιλογή έγινε κυρίως διότι εγώ είχα την ανάγκη να κυκλοφορήσω ένα dance τραγούδι μετά από 12 ολόκληρα χρόνια στην ουσία, όταν είχα κυκλοφορήσει τότε το «Ως Τον Ουρανό Είναι Λίγο». Θεώρησα ότι για τον κόσμο θα είναι μια έκπληξη που ίσως δεν περίμενε από εμένα και παράλληλα είναι και ένα τραγούδι που ταιριάζει σε μια εποχή που πάμε να κάνουμε ένα restart με νέους κανόνες στη διασκέδαση. Εμένα προσωπικά όταν το άκουσα μου έφτιαξε τη διάθεση ο ρυθμός του και θεώρησα ότι θα φτιάξει και τη διάθεση του κόσμου! Όπως όλα δείχνουν, αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει και χαίρομαι που έχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση!

Πρωταγωνιστείς στη νυχτερινή Αθήνα με τις εμφανίσεις σου στο «Posidonio». Τι θα δει - ζήσει το κοινό που θα επιλέξει το πρόγραμμά σας;

Αρχικά αυτό το οποίο πιστεύω ότι θα δει ο κόσμος είναι έναν ανανεωμένο Πάνο Κιάμο… έναν Πάνο Κιάμο που έχει φτιάξει ένα διαφορετικό πρόγραμμα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αλλά ταυτόχρονα θα δει και ένα ανανεωμένο μαγαζί και ένα πολύ - πολύ μοντέρνο πρόγραμμα απ΄ όλους γενικότερα! Θα συναντήσει μια παρέα και αυτό το εννοώ! Είμαστε πραγματικά μια δεμένη παρέα, δεν είμαστε ένα μουσικό πρόγραμμα που απλά ο καθένας βγαίνει να τραγουδήσει! Αυτό το όμορφο κλίμα που υπάρχει backstage, στα καμαρίνια, θεωρώ ότι βγαίνει και στη σκηνή γι’ αυτό και ο κόσμος περνάει πάρα πολύ καλά! Τα νέα παιδιά μου έχουν δώσει νέα στοιχεία τα οποία θεωρώ ότι τα χρειαζόμουν και νέες ιδέες και χαίρομαι πάρα πολύ που συνεργάζομαι μαζί με αυτούς τους νέους καλλιτέχνες. Θεωρώ ότι όλο αυτό συνθέτει βραδιές που μπορεί ο κόσμος να περάσει πραγματικά καλά, όμορφα και κυρίως με ασφάλεια!

Είχες κάποιο ενδοιασμό να επιστρέψεις στην πίστα λόγω της πανδημίας;

Η αλήθεια είναι πως υπήρξε ενδοιασμός και υπάρχουν ακόμη ενδοιασμοί διότι ζούμε μια αβέβαιη κατάσταση, δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει… λέμε «πάμε την επόμενη εβδομάδα και βλέπουμε» διότι έτσι πάει δυστυχώς και η κατάσταση την οποία βιώνουμε! Η ψυχολογία του κόσμου είναι μπερδεμένη, έρχονται με σκοπό να διασκεδάσουν αλλά στην αρχή τους βλέπεις δεν ξέρουν ακόμη πως να το διαχειριστούν. Αναρωτιούνται: «Μπορώ να χορέψω, δεν μπορώ να χορέψω, είμαι άνετα, κάνω ότι έκανα και πριν;». Σαφώς είναι μια κατάσταση περίεργη αλλά είμαι ένας άνθρωπος που έχω μάθει να παλεύω πάρα πολύ στη ζωή μου και είμαι εδώ κυρίως επειδή μου είχε λείψει το τραγούδι, μου είχε λείψει η επαφή με τον κόσμο και πήρα αυτό το ρίσκο παρόλο τους όποιους ενδοιασμούς που υπήρχαν και νιώθω απόλυτα δικαιωμένος γι’ αυτό και θα το ξανάκανα!

Με τα νέα δεδομένα και στη διασκέδαση πως νιώθεις εσύ στη σκηνή με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί και πώς το διαχειρίζεσαι;

Η αλήθεια είναι πως εγώ είμαι ένας καλλιτέχνης που έχω συνηθίσει να βλέπω την πίστα γεμάτη με κόσμο να χορεύει και πραγματικά είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζω! Είναι σεβαστό το γεγονός ότι πλέον δεν πρέπει να ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο ή ότι πρέπει να υπάρχουν τα μέτρα που έχουν αποφασίσει οι ειδικοί αλλά δεν σου κρύβω πως ενώ ως τώρα εγώ έφτιαχνα τα προγράμματα μου έχοντας στο μυαλό μου πως θα γεμίσει η πίστα πλέον ετοίμασα ένα πρόγραμμα με βάση το γεγονός ότι δεν πρέπει να υπάρχει κόσμος στην πίστα αλλά παράλληλα να περνάει καλά και να διασκεδάζει! Όλο αυτό ήταν κάτι που στην αρχή με φόβιζε αλλά όσο πιο πολύ το βιώνω και το ζω αντιλαμβάνομαι ότι έχει τη δική του ομορφιά, και τελικά διαπιστώνω ότι ο κόσμος περνάει εξίσου καλά και με τις νέες συνθήκες… αξιοποιώντας για χορό τον χώρο που του ανήκει! Ακόμη και αν στην αρχή ήταν κάτι καινούριο για εμένα, το γεγονός ότι μου αρέσει να δοκιμάζω και να τεστάρω νέα πράγματα με ιντριγκάρει και πλέον το χαίρομαι που μπορώ να έχω οπτική επαφή ανά  πάσα στιγμή με όλο τον κόσμο όταν τραγουδάω… και επίσης να σου αναφέρω ότι υπήρχε και κόσμος που μου έλεγε «Ρε Πάνο δε σε βλέπουμε καθόλου, από το πρώτο πρόγραμμα γεμίζει η πίστα και σε χάνουμε»! Να λοιπόν που οι νέες συνθήκες μας έφεραν και νέα δεδομένα και χαίρομαι που έχω καταφέρει να περνάμε όλοι όμορφα!


Πάνος Κιάμος - «Posidonio»: κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Μαζί του: Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Τάνια Καρρά

Συμμετέχουν: Omicron, DJ Pitsi

Creative director: Κωνσταντίνος Ρήγος

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top