Elif: Ο δικηγόρος της Αρζού επισκέπτεται τον Ουμίτ για την κληρονομιά

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Τετάρτη στις 17.30 στο Star

Η Σιταρέ είναι στενοχωρημένη επειδή δεν τα πήγε καλά στην πρώτη της μέρα στη δουλειά. Η Μελέκ προσπαθεί να της φτιάξει το κέφι και της λέει πως χρειάζεται απλά λίγο χρόνο.  Η Σιταρέ όμως είναι απογοητευμένη και η Μέλεκ έχει μια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει καλά στη βιοτεχνία. Της λέει πως είναι εξαιρετική μαγείρισσα και θα μπορούσε να μαγειρεύει για τις εργάτριες.

Της προτείνει να μιλήσει σχετικά με τον Τζεβαχίρ.  Η Αϊλά θέλει ο πατέρας της να αγοράσει την εταιρία του Ερκούτ. Ο Μουράτ τη ρωτάει τι σκαρώνει πάλι και όταν του εξηγεί, εκείνος γίνεται έξαλλος γιατί δεν θέλει καμία χάρη από την Αϊλά ή τον πατέρα της.  Η Ελίφ βελτιώνεται πολύ στο βιολί και δίνει μια παράσταση για την οικογένειά της.  Ο Τζεβαχίρ δέχεται την πρόταση της Μελέκ και η Σιταρέ αναλαμβάνει να μαγειρεύει για τις εργάτριες. Όλοι είναι ευχαριστημένοι εκτός από τη Φεραγιέ και τη Μπαχριγιέ.

Η Φεραγιέ προσπαθεί μάταια να αλλάξει γνώμη στον Τζεβαχίρ. Ο δικηγόρος της Αρζού επισκέπτεται τον Ουμίτ για να υπογράψει ώστε να κληρονομήσει την περιουσία της. Ο Ουμίτ δεν το κάνει καθώς ακόμα θρηνεί τον χαμό της.  Η παρουσία της Σιταρέ ενοχλεί τη Φεραγιέ και τη Μπαχριγιέ. Η Φεραγιέ έχει ένα σχέδιο. Οι φοιτητές προτείνουν στον Γιουσούφ να κάνει το βιβλοοπωλείο του καφέ – βιβλιοπωλείο και εκείνος βρίσκει πολύ ωραία την ιδέα τους…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top