Ελληνίδα ηθοποιός: «Με τα παιδιά μου ξαναγεννήθηκα, νιώθω μικρότερη!»

Όσα είπε για τον σύζυγό της

Για τον σημαντικό ρόλο της μητρότητας στη ζωή της μίλησε στο «Φλερτ» της Νάντιας Κοντογέωργη, γνωστή και ταλαντούχα ηθοποιός.

Γέννησε η Λένα Παπαληγούρα – Μαμά για δεύτερη φορά η ηθοποιός!

Ο λόγος για τη Λένα Παπαληγούρα που αναφερόμενη στον σύζυγό της, Άκη Πάντο, είπε ότι είναι ιδανικό που δεν έχει σχέση με την υποκριτική, ενώ παράλληλα σημείωσε ότι της προσφέρει πολύτιμη βοήθεια με τα δυο τους παιδιά.

«Μετά την εγκυμοσύνη νιώθω μικρότερη, πιο αθώα, λιγότερο αγχωμένη και πιο αυθόρμητη. Επειδή δεν σε παίρνει κιόλας, η ζωή κυλάει και είναι δίπλα σου», παραδέχθηκε με χαμόγελο. «Το παιδί σου δίνει όλη την αθωότητα του κόσμου, τη φροντίδα και την αγάπη, το βλέπεις να μεγαλώνει και να ανακαλύπτει… Είναι φανταστικό, δεν υπάρχει! Οπότε νομίζω πως μαζί, κάπως, ξαναγεννιέσαι και εσύ! Τουλάχιστον εγώ έτσι όμορφα το βίωσα» δήλωσε.

Βόλτα με φουσκωμένη κοιλίτσα για τη Λένα Παπαληγούρα!

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγο μου. Είναι εξαιρετικός πατέρας, εξαιρετικός σύζυγος και είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μου γιατί το κάνουμε μαζί. Νομίζω πως αν δεν το κάναμε μαζί δεν θα ήθελα να μου συμβεί. Είναι πολύ ωραίο ότι συμβαίνει και στους δυο μας, το απολαμβάνουμε και τα παιδιά μάς θέλουν εξίσου και τους δύο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top