Αλέξανδρος Μπουρδούμης: H αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του

Έχει τα γενέθλιά του ο ηθοποιός

Τα γενέθλιά του έχει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος γεννήθηκε στις 16 Ιουλίου του 1976.

Ο γνωστός ηθοποιός «κλείνει» τα 44 χρόνια του και είναι στα καλύτερά του, αφού στην προσωπική του ζωή βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της Λένας Δροσάκη, η οποία σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το πρωί της Πέμπτης, ο Αλέξανδρος δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο του με την Λένα, που έγινε χωρίς να το μάθει κανείς στην Πάτρα, και την συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα για εκεί, αλλά και το μωρό τους που έρχεται.

«Εσύ και το μωρό μας που έρχεται αγάπη μου @lenakidrs είστε το δώρο μου για τα φετινά μου γενέθλια! Μεσ’ το φως να είναι το κοινό μας ταξίδι στη ζωή! Σας λατρεύω καρδιά μου! 44 γράφει το κοντέρ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου!!! #birthday #happiness #mylove #mywife #myall

Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, έχει στεγνώσει το δάκρυ μου, πάμε να φύγουμε, αγάπη μου. Πάμε να φύγουμε σήμερα, δεν έχει η αγάπη μας σύνορα, πάμε να φύγουμε σήμερα. Μέσα στα χέρια σου κλείνομαι, στην αγκαλιά σου αφήνομαι, πάμε, καρδιά μου, να φύγουμε. Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει. Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη…» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εσύ και το μωρό μας που έρχεται αγάπη μου @lenakidrs είστε το δώρο μου για τα φετινά μου γενέθλια!Μεσ’το φως να είναι το κοινό μας ταξίδι στη ζωή!Σας λατρεύω καρδιά μου!44 γράφει το κόντερ και νιώθω πως ξεκινάω μαζί σου τη ζωή μου!!! #birthday #happiness #mylove #mywife #myall photo by @petrossofikitis 🙏 @harristheevents 😉 Πάμε να φύγουμε, αγάπη μου, έχει στεγνώσει το δάκρυ μου, πάμε να φύγουμε, αγάπη μου. Πάμε να φύγουμε σήμερα, δεν έχει η αγάπη μας σύνορα, πάμε να φύγουμε σήμερα. Μέσα στα χέρια σου κλείνομαι, στην αγκαλιά σου αφήνομαι, πάμε, καρδιά μου, να φύγουμε. Θα προχωράμε μαζί μέσα σ’ αυτή τη ζωή, θα προχωράμε μαζί κι όπου μας βγάλει. Θα προχωράμε μαζί, κάνε κουράγιο γιατί έχει ανηφόρα μπροστά κι είναι μεγάλη.

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top