Αντελίνα Βαρθακούρη: Οι ευχές για τα γενέθλια της κορούλας της

Πόσο έγινε η Λιόνα Βαρθακούρη;

Τα γενέθλιά της είχε την Κυριακή η μικρότερη κόρη του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη, Λιόνα.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η απάντηση στις αρνητικές κριτικές για την εκπομπή της

Η παρουσιάστρια που πολλές φορές έχει εκφράσει την τεράστια αδυναμία στις κόρες της, δημοσίευσε στο Instagram βιντεάκι από την ώρα που η πανέμορφη δεσποινίδα Βαρθακούρη έσβηνε τα οκτώ κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα της.

Γέλιο, ερωτήσεις και… ευρώ στην πρεμιέρα της Αντελίνας Βαρθακούρη!

«Χρόνια Πολλά έρωτά μας... Χρόνια Πολλά Πολλά παιδί μας... Χρόνια Πολλά Λιόνα μας!!! 8 ετών σήμερα...να τα χιλιάσεις μωρό μου, να μην χάσεις ποτέ την σπίθα αισιοδοξίας απ’ τα μάτια σου, να παλεύεις πάντα για τα όνειρα σου, να μην στέκεσαι ποτέ στα “ΜΗ” που θα σου πουν, να θέλεις πάντα να ανακαλύπτεις, να αμφισβητείς αυτά που σου πλασάρουν για δεδομένα και να ψάχνεις πάντα την δική σου αλήθεια, να είσαι καλός και ηθικός άνθρωπος και να αγαπάς με όλη σου την καρδιά όσες φορές κι αν πληγωθείς...α παιδί  μου και μην ξεχάσεις να μορφώνεσαι...την γνώση δεν μπορεί να στην κλέψει κανείς. Σε λατρεύω ανάσα μου! Όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι ήρεμα, ευτυχισμένα, προστατευμένα με ίσα δικαιώματα... τα παιδιά είναι το μέλλον!» έγραψε στη λεζάντα η παρουσιάστρια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια Πολλά έρωτά μας... Χρόνια Πολλά Πολλά παιδί μας... Χρόνια Πολλά Λιόνα μας!!! 8 ετών σήμερα...να τα χιλιάσεις μωρό μου, να μην χάσεις ποτέ την σπίθα αισιοδοξίας απ’ τα μάτια σου, να παλεύεις πάντα για τα όνειρα σου, να μην στέκεσαι ποτέ στα “ΜΗ” που θα σου πουν, να θέλεις πάντα να ανακαλύπτεις, να αμφισβητείς αυτά που σου πλασάρουν για δεδομένα και να ψάχνεις πάντα την δική σου αλήθεια, να είσαι καλός και ηθικός άνθρωπος και να αγαπάς με όλη σου την καρδιά όσες φορές κι αν πληγωθείς...α παιδί μου και μην ξεχάσεις να μορφώνεσαι...την γνώση δεν μπορεί να στην κλέψει κανείς. Σε λατρευω ανάσα μου!❤️ Όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι ήρεμα, ευτυχισμένα, προστατευμένα με ίσα δικαιώματα... τα παιδιά είναι το μέλλον! @harryvarthakouris ❤️ #8yearsold #birthdaygirl👸

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adelina Teloni-Varthakouri (@adelina_varthakouri) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top