Αθηνά Οικονομάκου: Το άλμπουμ των διακοπών της στη Λακωνία

Επισκέφτηκε το κάστρο της Μονεμβασιάς

Δείτε την Αθηνά Οικονομάκου στην παραλία

Τις καλοκαιρινές διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της απολαμβάνει η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο και τον γιο τους, Μάξιμο. Η ηθοποιός ταξίδεψε στο Γύθειο, όπου βρίσκονται οι συγγενείς της και δε σταματά να μοιράζεται με τους followers της στο instagram στιγμιότυπα από την απόδρασή της.

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο στη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου

Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε άλλη μια εκδρομή αυτή τη φορά με προορισμό τα γραφικά μέρη της Μονεμβασιάς, μεταξύ των οποίων και το κάστρο της.

Αθηνά Οικονομάκου: Το 'ριξε στον χορό στα γενέθλια της κολλητής της 

Η Αθηνά Οικονομάκου αναρτώντας μια σειρά από σχετικές φωτογραφίες στο προφίλ της στο instagram, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα, σχολιάζοντας τις τοποθεσίες που επισκέφτηκε: «Η Μονεμβάσια ή Μονεμβασία ή Μονεμβασιά ή Μονοβάσια, γνωστή στους Φράγκους ως Μαλβαζία, είναι μια μικρή ιστορική πόλη της ανατολικής Πελοποννήσου, της επαρχίας Επιδαύρου Λιμηράς, στο Νομό Λακωνίας. Είναι περισσότερο γνωστή από το μεσαιωνικό φρούριο, επί του ομώνυμου «Βράχου της Μονεμβασιάς», που αποτελεί στην κυριολεξία μικρή νησίδα που συνδέεται με γέφυρα σε σχηματιζόμενο λαιμό συνολικού μήκους 400 μέτρων με τη σημερινή παράλια κατ΄ έναντι πόλη επί της λακωνικής ακτής» 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top