Αυτοκτόνησε πρώην σύντροφος της Λιζ Χάρλεϊ - «Βούτηξε» από τον 27ο όροφο!

Ήταν μόλις 55 ετών - Φταίει η καραντίνα;

Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του συγγραφέα, κινηματογραφικού παραγωγού και πρώην συντρόφου της Λιζ Χάρλεϊ, Στιβ Μπινγκ

Η Λιζ Χάρλεϊ πήρε αποζημίωση από την Αmazon για τον σκύλο της

Ο Μπινγκ έβαλε τέλος στη ζωή του στα 55 του, πηδώντας από τον 27ο όροφο τη πολυτελούς πολυκατοικίας στη συνοικία Century City του Λος Αντζελες όπου διέμενε. 

Πηγές από το περιβάλλον του, ανέφεραν στο γνωστό αμερικανικό site TMZ, ότι είχε κατάθλιψη λόγω της έλλειψης της ανθρώπινης επαφής κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ο Μπινγκ που υπήρξε ιδρυτής της εταιρείας παραγωγής Shangri-La Entertainment, αποχώρησε από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ όπου σπούδαζε την τελευταία του χρονιά, αφού κληρονόμησε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια από τον παππού του, ο οποίος είχε μεγάλη περιουσία από το real estate. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με τη συγγραφή βιβλίων και τις κινηματογραφικές παραγωγές.

ΔΙΑΣΗΜΗ ηθοποιός ποζάρει με μαγιό στα 51 της και δείχνει ότι ακόμα... "ΚΑΙΕΙ"

Λιζ Χάρλεϊ Στιβ Μπινγκ

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι σε άγωνα μπάσκετ στο Λος Άντζελες το 2001 /Φωτογραφία AP Images

Είχε δύο παιδιά, τον Ντάμιαν Χάρλεϊ από τη σχέση του με την πασίγνωστη Βρετανή ηθοποιό και μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ και μία κόρη, την Κίρα Μποντέρ από την συμβίωσή του με την πρωταθλήτρια του τένις Λίζα Μποντέρ. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top