Βαρύ πένθος για τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη 

Το σπαρακτικό μήνυμα ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα

Δεν είναι λίγες οι φορές ποο ο Στέφανος... κοντράρεται με τον Γιάννη Πουλόπουλο στους «Κου Κου»

Μια δυσάρεστη αποκάλυψη έκανε στο Instagram ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης

Ο γνωστός δημοσιογράφος που βλέπουμε καθημερινά στη «Φωλιά των Κου Κου» έχασε πριν από λίγες ώρες τον πολυαγαπημένο του πατέρα.

Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, ο οποίος έγραφε και ποιήματα, έφυγε το Σάββατο από τη ζωή και ο γιος του ράγισε καρδιές με τα συγκινητικά λόγια που μοιράστηκε στο Instagram.

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα, πατέρα μου. Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου.

Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθεί σύντομα και θα μείνει ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο» έγραψε δημοσιεύοντας ένα ποίημα του πατέρα του.

Τα συλλυπητήρια μας

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

«Θα φύγω εγώ πρώτος γιατί θέλω να μείνω μια γλυκιά ανάμνηση. Σαν ένα κάστρο που δεν πατήθηκε ποτέ, σαν μια γη που οργώθηκε μα δεν πρόλαβε να καρπίσει, σαν ένας οδοιπόρος που δεν έφτασε στη γη της επαγγελίας», έγραψες σ’ ένα από τα πολλά σου ποιήματα, πατέρα μου. Έφυγες χθες, πρώτος τελικά και ναι, θα μείνεις μια γλυκιά ανάμνηση. Έφυγες τόσο διακριτικά, όσο ετσιθελικά διακριτικός ήσουν σ’ όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου. Έχε γεια μπαμπά μου και σου υπόσχομαι ότι το ανθολόγιο και το συγγραφικό σου έργο θα εκδοθεί σύντομα και θα μείνει ως κληρονομιά σ’ αυτόν τον τόπο. #rip #σαγαπω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Konstantinidis (@stefkonstantinidis) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top