Όσα έγραψε η Κατερίνα Λένη στο Instagram μετά τον τελικό του MasterChef

Η ευγνωμοσύνη της πολυσυζητημένης παίκτριας

Δείτε την αποχώρηση της Κατερίνας στις 06/05/2020

Με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram έκανε το δικό της σχόλιο για τον νικητή Σταύρο Βαρθαλίτη του MasterChef και τον Σταυρή Γεωργίου, η Κατερίνα Λένη.

Εκνευρίστηκε η Κατερίνα Λένη - Όσα είπε για την καθαριότητα στο MasterChef

Αμέσως μετά τον μεγάλο τελικό, η πολυσυζητημένη παίκτρια ευχαρίστησε και όλους τους ανθρώπους που τη στήριξαν στον διαγωνισμό μαγερικής.

«Βαθιά συγκινημένη, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, για ένα υπέροχο ταξίδι που σήμερα έλαβε ΤΕΛΟΣ! Αρχικά να συγχαρώ τους φιναλίστ για την επιτυχία τους, την επιμονή και προσήλωση στον στόχο τους. Βαρθαλιτη ένα Μεγάλο Μπραβο για την ΝΙΚΗ ΣΟΥ. Και σε εσένα Σταυρή για όλη σου την συμμετοχή και προσπάθεια και υπομονή και επιμονή!!! Είστε και οι δυο σας εξαιρετικά παιδιά, και έπειτα και μάγειρες! Είμαι σίγουρη, πως η πορεία σας θα είναι εξίσου λαμπρή με τις προσωπικότητες σας! Και τώρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, πολύ δικές μου, ενδόμυχες σκέψεις.. Νιώθω τόσο ευγνώμων!!!! Για την προσωπική υπέρβαση που τόλμησα και έκανα, και επέτρεψα στον εαυτό μου να διεκδικήσει το Όνειρο! Ένα όνειρο άκρως προσωπικό.. κι όμως τόσο ανανεωτικό! Ήταν η αρχή για ένα νεο ξεκινημα. Κι όπως έχει πει και ο Μέντορας μου Κ. Κοντιζάς: ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!!! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς, σε όσους πίστεψαν σε μένα, και μου έδωσαν την ευκαιρία,να διεκδικήσω το όνειρο μου! Και να εμπνευστώ μέσα από την Μαγειρική... 

Δάκρυσε η Κατερίνα από το MasterChef στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Να μην σταματάτε ποτέ και πουθενά! Να διεκδικείτε με σθένος αυτά που θέλετε... Γιατί η ζωή είναι Ωραία!», έγραψε στην ανάρτησή της η Κατερίνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Βαθιά συγκινημένη, θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου, για ένα υπέροχο ταξίδι που σήμερα έλαβε ΤΕΛΟΣ! Αρχικά να συγχαρώ τους φιναλίστ για την επιτυχία τους, την επιμονή και προσήλωση στον στόχο τους. Βαρθαλιτη ένα Μεγάλο Μπραβο για την ΝΙΚΗ ΣΟΥ. Και σε εσένα Σταυρή για όλη σου την συμμετοχή και προσπάθεια και υπομονή και επιμονή!!! Είστε και οι δυο σας εξαιρετικά παιδιά, και έπειτα και μάγειρες! Είμαι σίγουρη, πως η πορεία σας θα είναι εξίσου λαμπρή με τις προσωπικότητες σας! Και τώρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας, πολύ δικές μου, ενδόμυχες σκέψεις.. Νιώθω τόσο ευγνώμων!!!! Για την προσωπική υπέρβαση που τόλμησα και έκανα, και επέτρεψα στον εαυτό μου να διεκδικήσει το Όνειρο! Ένα όνειρο άκρως προσωπικό.. κι όμως τόσο ανανεωτικό! Ήταν η αρχή για ένα νεο ξεκινημα. Κι όπως έχει πει και ο Μέντορας μου Κ. Κοντιζάς: ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΛΜΑΣ!!! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς, σε όσους πίστεψαν σε μένα, και μου έδωσαν την ευκαιρία,να διεκδικήσω το όνειρο μου! Και να εμπνευστώ μέσα από την Μαγειρική... Να μην σταματάτε ποτέ και πουθενά! Να διεκδικείτε με σθένος αυτά που θέλετε... Γιατί η ζωή είναι Ωραία!!❤️❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ (@katerina_leni) στις

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top