Προβληματισμένη η Ελένη Μενεγάκη για τις εξετάσεις του γιου της, Άγγελου

Τι είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της

Χαμογελαστή, ευδιάθετη, φορώντας ένα αέρινο floral φόρεμα και με λίγα λεπτά καθυστέρησης μπήκε στο πλατό της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα παιδιά που αυτές τις ημέρες δίνουν εξετάσεις αλλά και στις οικογένειες τους.

Ελένη Μενεγάκη: Θυμήθηκε τις διακοπές με τον Γιάννη Λάτσιο 19 χρόνια πριν!

Η Ελένη δεν έκρυψε το άγχος αλλά και την πίεση της, αφού και ο γιος της, Άγγελος  φέτος τελειώνει το σχολείο και ετοιμάζεται να μπει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Θορυβήθηκε η Μενεγάκη με την υπόθεση της Μαρκέλλας – Τι είπε στη Μαρίνα;

«Τι κάνετε; Εσείς πώς είσαστε; Τι σχέδια, τι όνειρα κάνετε; Μάλλον μήπως αρκετοί από εσάς είστε πιεσμένοι από το άγχος των παιδιών σας, που δεν ξέρω ίσως αν είναι το δικό μας, δηλαδή των γονιών λίγο παραπάνω από των παιδιών μας… υπάρχουν βέβαια και τα παιδιά που είναι τρελαμένα για να τα πάνε καλά στις εξετάσεις τους… Τίποτα δεν είναι σωστό να γίνεται ακραία, αυτή είναι η γνώμη μου. Κουράγιο. Θα τελειώσετε και εσείς τις εξετάσεις σας και εμείς τις δικές μας, εξετάσεις σχολείου, εργασιών και το καλοκαιράκι προ των πυλών», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top