MasterChef 4: Το μήνυμα της Ντέμη Γεωργίου λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Όσα είπε για τις ανθρώπινες σχέσεις που διαμορφώθηκαν

Δείτε την αποχώρηση της Ντέμης από τον διαγωνισμό!

Λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μαγειρικής, Ντέμη Γεωργίου, έκανε τον δικό της απολογισμό.

MasterChef - Ντέμη: «Ο Γιώργος δε με εμπιστεύεται»

MasterChef: Τι θα φάει κάποιος στο vegan εστιατόριο της Ντέμης

Δημοσιεύοντας φωτογραφία της στο Instagram από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι, έγραψε. «Αυτό το ταξίδι για εμένα  μπορεί να τελείωσε πριν μερικές εβδομάδες αλλά οριστικά θα κλείσει ένας κύκλος για όλους μας απόψε. Ένα ταξίδι που γεμίσαμε γνώσεις, εμπειρία, αδελφικούς φίλους, στα μάτια των θεατών θανάσιμους εχθρούς αλλά δεν ήταν έτσι, αυτό ήταν μόνο το 5% το υπόλοιπο 95% είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαμορφώθηκαν καταλυτικά η αλλαγή μας στο χρόνο και στο μέλλον θα δείξει η σταδιοδρομία μας στο επαγγελματικό στερέωμα. Καλή επιτυχία απόψε καλά αποτελέσματα!!!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αυτό το ταξίδι για εμένα μπορεί να τελείωσε πριν μερικές εβδομάδες αλλά οριστικά θα κλείσει ένας κύκλος για όλους μας απόψε ! Ένα ταξίδι που γεμίσαμε γνώσεις, εμπειρία, αδελφικούς φίλους, στα μάτια των θεατών θανάσιμους εχθρούς αλλά δεν ήταν έτσι, αυτό ήταν μόνο το 5% το υπόλοιπο 95% είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαμορφώθηκαν καταλυτικά η αλλαγή μας στο χρόνο και στο μέλλον θα δείξει η σταδιοδρομία μας στο επαγγελματικό στερέωμα . Καλή επιτυχία απόψε καλά αποτελέσματα !!! @stavros_geo @stavrosvarthalitis @john.reano12 Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλα !! #masterchefgr #masterchef #starchanneltv #materchef4final

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demmy P. Georgiou Official (@demmygeorgiou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top