Μαραντίνης- Χρηστίδου: Για ποιο λόγο δε μιλούν για την προσωπική τους ζωή;

Το ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις μετά τον χωρισμό του

Μπορεί ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου να επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αλλά πάντα θα τους ενώνουν τα δυο τους παιδιά.

Η εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες φιλικές σχέσεις και μάλιστα πριν από λίγους μήνες είχε ταξιδέψει μαζί με τους γιους του στο Παρίσι.

Μετά το διαζύγιο ο frontman των Onirama και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» επέλεξαν να μη μιλάνε για την προσωπική τους ζωή.

Μετακομίζει η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Αυτό το γεγονός δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος ρώτησε τον Θοδωρή Μαραντίνη γι’ αυτή τους την απόφαση.

«Γενικά δε θεωρώ πως για την προσωπική μας ζωή πρέπει να κάνουμε συνέντευξη. Είναι ένα προσωπικό θέμα παρόλο που βρισκόμαστε σε έναν χώρο που αυτά τα πράγματα δυστυχώς συζητιούνται περισσότερο. Μέσα από τα social media υπάρχει μια κατάθεση της καθημερινότητας. Αυτό μόνο προκύπτει μέσα από τα social media, όχι κάποια δήλωση. Δε νομίζω πως είναι κάτι που πρέπει να μεγεθυνθεί σε συνεντεύξεις. Η οικογένεια είναι οικογένεια και πρέπει να παραμένει», απάντησε ο τραγουδιστής στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρω1νό».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top