Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους!

Θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου

Στις 19 Σεπτεμβρίου θα ανέβουν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου και την ίδια μέρα θα βαπτίσουν και την κορούλα τους, Μελίτα-Δήμητρα.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για τον γάμο της στο ένθετο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη.

«Ο γάμος μας θα γίνει στις 19 Σεπτεμβρίου στον Πολυχώρο Ονείρων στην περιοχή Καλυβίων, με κουμπάρα την Ειρήνη Ζεϊμπέκογλου. Το νυφικό μου είναι Stylianos, ενώ ο Ετεοκλής θα φορέσει κοστούμι διά χειρός Τάκη Γιαννέτου. Παράλληλα θα κάνουμε τη βάφτιση της μικρής, η οποία θα πάρει το όνομα Μελίτα-Δήμητρα. Νονοί θα είναι η Αντυ Γιαννακοπούλου και ο Θωμάς Παπαδόπουλος», είπε χαρακτηριστικά.

Ελένη Χατζίδου: Οι τρυφερές ευχές του αγαπημένου της, Ετεοκλή Παύλου

Ωστόσο, η ίδια παραμένει ανήσυχη για τις εξελίξεις που αφορούν στον κορωνοϊό, δεδομένου ότι οι συγκεκριμένες τελετές μεταφέρθηκαν στις αρχές του φθινοπώρου λόγω της πανδημίας. Η γνωστή τραγουδίστρια δεν κρύβει το άγχος της για το ενδεχόμενο να ακυρωθούν όλα εκ νέου, αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομαλά με τον COVID-19.

«Έχουμε στο μυαλό μας το θέμα του κορωνοϊού και αν τα πράγματα δεν πάνε καλά -που δεν το εύχομαι- έχουμε πλάνο να το μεταφέρουμε αργότερα. Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία και ο κόσμος όλος να είναι καλά», τονίζει. 

Όσο για το σενάριο παρουσίασης πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής από την ίδια και τον σύζυγό της, απάντησε:

«Πρόταση επίσημη δεν έχουμε δεχτεί. Θα ήθελα να κάνω πρωινό με τον σύζυγό μου, γιατί έχουμε τέλεια χημεία μεταξύ μας και μας αρέσει και η επαφή με τον κόσμο. Δεν το θεωρώ κάτι εύκολο. Είμαι διατεθειμένη να μάθω, να ακούσω ανθρώπους που έχουν πείρα και να εξελιχθώ».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top