Ελένη Χατζίδου: Οι τρυφερές ευχές του αγαπημένου της, Ετεοκλή Παύλου

Η τραγουδίστρια έχει σήμερα την ονομαστική της εορτή

Χατζίδου - Παύλου: Θα παρουσιάσουν πρωινή εκπομπή; Η on air απάντησή τους

Την ονομαστική τους εορτή έχουν σήμερα οι Κωνσταντίνοι και οι Ελένες και ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, και την επτά μηνών κορούλα τους.

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Χαλαρή βόλτα στα νότια προάστια!

Ελένη Χατζίδου: Η άγνωστη ιστορία που τη σημάδεψε για πάντα

Φυσικά, οι ευχές που δέχθηκε σήμερα η Ελένη ήταν αμέτρητες, ενώ ο αγαπημένος της θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, γυναίκα μου, μητέρα του παιδιού μου, να σε χαιρόμαστε Ελένη μου και να σε βλέπουμε πάντα ευτυχισμένη.. μπορείς να ευχηθείς ό, τι θέλεις σου δίνω τον λόγο μου θα το πραγματοποιήσω. Η κόρη μας το πρωί με έναν κώδικα που μόνο πατέρας και κόρη μπορούν να συνεννοηθούν μου είπε κάτι... ‘’μπαμπά έχω την καλύτερη μανούλα του κόσμου και από του χρόνου θα της λέω και εγώ χρόνια πολλά’’. Μέχρι τότε στα μεταφέρω εγώ , χρόνια πολλά και από την κόρη μας αγάπη μου!», έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου κάτω από μία φωτογραφία του με την Ελένη Χατζίδου που δημοσίευσε στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χρόνια πολλά αγαπη μου, γυναικα μου, μητέρα του παιδιού μου , να σε χαιρόμαστε Ελένη μου και να σε βλέπουμε πάντα ευτυχισμενη.. μπορείς να ευχηθείς ο,τι θέλεις σου δίνω τον λόγο μου θα το πραγματοποιήσω. Η κόρη μας το πρωί με έναν κώδικα που μόνο πατέρας και κόρη μπορουν να συνεννοηθούν μου είπε κάτι.. «μπαμπά έχω την καλύτερη μανούλα του κόσμου και από του χρόνου θα της λέω και εγώ χρόνια πολλά» Μέχρι τότε στα μεταφέρω εγώ , χρόνια πολλά και από την κόρη μας αγαπη μου!

A post shared by Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) on


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top