Έξω φρενών η Αθηναϊς Νέγκα: «Ομολογώ τον έβρισα»

Το περιστατικό που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια

Η Αθηναΐς Νέγκα λάτρης των social media και συχνά πυκνά μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της ή μιλά για πράγματα που την απασχολούν.

Θετική στον κορωνοϊό η Αθηναΐς Νέγκα!

Αυτό ακριβώς συνέβη και το πρωί της Παρασκευής, όταν η παρουσιάστρια έκανε ένα post στο Twitter με αφορμή τη φασαρία που έκανε ο κηπουρός του γείτονά της.

Αθηναΐς Νέγκα: Τρολάρει τον σύζυγό της!

 «Επανειλημμένα αγενής κηπουρός γείτονα έκανε εκκωφαντική φασαρία. Βγήκα για παρατήρηση. Με έγραψε επιδεικτικά. πέταξε κ φύλλα στην μεριά μας. ξαναβγήκα. ομολογώ τον έβρισα. Δέχτηκα τηλεφώνημα από γείτονα: ο κηπουρός τους είναι ευγενέστατος είπε κ να πηγαίνω για ψώνια αν ενοχλεί η φασαρία», έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα.

 

Η συγκεκριμένη ανάρτηση απέσπασε πολλά σχόλια ανάμεσα σε αυτά ένας follower της σχολίασε: «Αν είναι σε ώρα κοινής ησυχίας, καλείτε την αστυνομία. Απλό κι αποτελεσματικό».

Τότε η Αθηναΐς Νέγκα του απάντησε: «Έχουν κάνει πάρτυ μέχρι τις 4 το πρωί ..χωρίς να με βοηθήσουν με μια ειδοποίηση -η κόρη μου ήταν μωρό έκλαιγε. τους χτύπησα κουδούνι δεν άνοιγαν -είχα καλέσει την αστυνομία ,σήμερα δεν ήταν σε ακατάλληλη ώρα, όμως μου ανέφεραν πως τότε είχα το θράσος να καλέσω την αστυνομία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top