Κι όμως... η Κατερίνα Γκαγκάκη πόσταρε τη ληξαρχική πράξη γέννησής της!

Έχει γενέθλια η «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων

Η τούρτα-έκπληξη που της πήγε η Ελένη Τσολάκη στα παρασκήνια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Tα γενέθλιά της έχει σήμερα η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία πόσταρε στο Instagram τη ληξιαρχική πράξη γέννησής της στη Μυτιλήνη όπου και γεννήθηκε.

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το χειρόγραφο σημείωμα του πατέρα της που τη συγκίνησε!

Αυτά της τα γενέθλια είναι σίγουρα πολύ διαφορετικά για τη «σιδηρά κυρία» των δημοσίων σχέσεων, αφού πρόσφατα έχασε τον πατέρα της.

Γι’ αυτό και μαζί με τη ληξιαρχική πράξη, στο κολάζ που πόσταρε, έβαλε και φωτογραφία με την ίδια και τον πατέρα της να γιορτάζουν μαζί τα γενέθλιά τους.

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της

«22.05 Κάποιες φορές γενέθλια χαρούμενα. Πολλές. Άλλες, γενέθλια αδιάφορα, πιο λίγες. Μερικές, γενέθλια μεταβατικά. Ελάχιστες, γενέθλια θολά. Γενέθλια με party. Με έρωτες. Με απώλειες. Γενέθλια με κόσμο. Γενέθλια με έναν. Γενέθλια καινούρια. Λευκής σελίδας. Είναι ωραία τα γενέθλια. Ακόμα κι έτσι. Γιατί δείχνουν μόνο μπροστά», έγραψε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22.05 Κάποιες φορές γενέθλια χαρούμενα. Πολλές. Άλλες, γενέθλια αδιάφορα, πιο λίγες. Μερικές, γενέθλια μεταβατικά. Ελάχιστες, γενέθλια θολά. Γενέθλια με party. Με έρωτες. Με απώλειες. Γενέθλια με κόσμο. Γενέθλια με έναν. Γενέθλια καινούρια. Λευκής σελίδας. Είναι ωραία τα γενέθλια. Ακόμα κι έτσι. Γιατί δείχνουν μόνο μπροστά. #may22nd #bday #birthday #differentbday #lovebdays🎁🎉🎊🎂🎈 #katonthemoon #kappagamma #birthdays #movingon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Gagaki (@gagakia) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top