Ηλιάδη: «Κι εγώ και ο Σάββας Γκέντσογλου έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας»

«Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης», είπε η τραγουδίστρια

Πριν από λίγες εβδομάδες η Αγγελική Ηλιάδη μας αιφνιδίασε όταν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Happy Day» δήλωσε πως περνά την καραντίνα με τον πρώην σύντροφό της, Σάββα Γκέντσογλου.

Αγγελική Ηλιάδη: Περνάει την καραντίνα παρέα με τον Σάββα Γκέντσογλου


Ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε την τραγουδίστρια, άκρως ανανεωμένη αφού αποχωρίστηκε την ξανθιά της κώμη, αλλά και τα extension και πλέον είναι καστανή.

Η Ηλιάδη έβαψε και έκοψε τα μαλλιά της

«Κατά τη διάρκεια της καραντίνας πήρα 6-7 κιλά, αλλά τώρα ξεκίνησα διατροφή και γυμναστική. Μάλιστα όταν έγινε άρση των μέτρων το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω τους δικούς μου ανθρώπους και να φτιάξω τα νύχια μου», είπε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Επιστρέφοντας στην περίοδο της καραντίνας μίλησε για τον Σάββα Γκέντσογλου και το γεγονός ότι όλο αυτό το διάστημα ήταν κάτω από την ίδια στέγη. «Ήταν πολύ ωραία που πέρασα την καραντίνα με τον πρώην μου, γιατί αν ήμουν μόνη μου θα ήταν δύσκολο και ψυχολογικά και με τα παιδιά», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο Σάββας είχε έρθει με άδεια, μετά προέκυψε η καραντίνα και μείναμε μαζί. Είναι διαφορετική η σχέση μου τώρα με τον Σάββα, από ό,τι ήταν όταν είμασταν μαζί. Αγαπιόμαστε γιατί είναι ο πατέρας του παιδιού μου και πάντα θα είμαστε οικογένεια. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Κι εγώ και ο Σάββας έχουμε προχωρήσει στη ζωή μας».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top