Η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη στα σχόλια του Παπανώτα για την Αντελίνα!

Υπερασπίστηκε τη δουλειά της γυναίκας του

Με ένα ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολίασε σήμερα μέσα από τα social media o Δημήτρης Παπανώτας το νέο τρέιλερ για την εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη με τίτλο, «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι» στον Alpha.

Αντελίνα για Χάρη Βαρθακούρη: «Με τον κορωνοϊό είμαστε καλύτερα από ποτέ!»

«Καλημέρα! Καλή επιτυχία βέβαια στο κορίτσι. Είχε εξάλλου τόοοοοσο ... μεράκι να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Αλλά... το τρέιλερ τι θέλει να μας πει ακριβώς? "Τα κατάφερα, πήρα εκπομπή και θα ξεσαλώσω on camera να το πανηγυρίσω"??? Ή υστερική φωνή που την καλεί ενώ η ίδια χτυπιέται σε χορευτικούς ρυθμούς αλά βραζιλιάνα στο καρναβάλι του Ρίο, τι γούστο έχει??? Είναι τρολάρισμα στον άνθρωπο στον οποίο κάποιοι επένδυσαν τηλεοπτικά και οι ίδιοι (!!!) τον τρολάρουν? Είναι αυτοσαρκασμός τύπου Ζαρίφη??? Είναι μήπως η απόδειξη ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο να γίνουν μία των ημερών Ελένη Μενεγάκη? Ή καλαισθησία σε όλο της το μεγαλείο???... Speechless!!! Tragic...» έγραφε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Παπανώτας.

Με αφορμή αυτά τα σχόλια του δημοσιογράφου, ο σύζυγος της Αντελίνας, o γνωστός τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Χάρης Βαρθακούρης που θα παρουσιάσει το «Big Brother», δεν μπορούσε να μη δώσει τη δική του απάντηση.

Χάρης Βαρθακούρης - Αντελίνα: Η throwback φωτογραφία από το 2015

Όπως έγραψε σε instastory το απόγευμα της Τρίτης: «Επειδή η υστερική φωνή που την καλεί στο σήμα της εκπομπής (το οποίο και έγραψα έχοντας το «ελεύθερο» να κάνω ό,τι θέλω) είναι η δική μου, η ιδέα μου ήταν ότι την βλέπει κάποιος στον δρόμο και αντιδρά όπως αν έβλεπε (φερειπείν) τον Ρουβά και φώναζε… υστερικά (καλή ώρα). Αυτό το γούστο έχει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top