Ασημίνα - MasterChef 3: Είναι ερωτευμένη; - Η ανάρτηση με κούκλο μελαχρινό!

Κάτι μας λέει ότι είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz!

Η πρώην παίκτρια του MasterChef Ασημίνα Ουστάλλι έκανε μετά τον τελικό του διαγωνισμού μόδας μία εξομολόγηση καρδιάς στην Ελεονώρα Μελέτη για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, για τον θάνατο της μητέρας της αλλά και την εμπειρία της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Μπορεί κατά τη διάρκεια της «θητείας» της στο MasterChef 3 οι φήμες να την ήθελαν τσιμπημένη με τον συμπαίκτη της, Πάνο, όμως τίποτα τέτοιο δεν ίσχυε και η Ασημίνα Ουστάλλι βρισκόταν σε αναζήτηση του ιδανικού, για εκείνη, συντρόφου, όπως είχε πει και χαρακτηριστικά στο star.gr.

Τα δεδομένα άλλαξαν τώρα, αφού η όμορφη Ασημίνα φαίνεται να βρήκε τον κατάλληλο άντρα! Η σεφ είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί τους πολλές προσωπικές της στιγμές.

MasterChef 3: «Μαγειρεύτηκε» ειδύλλιο στο παιχνίδι μαγειρικής

Έτσι και χθες, πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα από την παραλία όπου τη βλέπουμε να ποζάρει σε selfie φωτογραφία μαζί με έναν κούκλο, γυμνασμένο μελαχρινό.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️❤️

A post shared by Asimina ustalli (@asimina_ustalli) on

 

Το αγόρι που της έκλεψε την καρδιά ονομάζεται Σταύρος Αηδόνης και δημοσίευσε και ο ίδιος στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία μαζί με την Ασημίνα, βάζοντας στη λεζάντα καρδούλα!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏝❤️

A post shared by Σταύρος (@stavrosaidonis) on

Κάτι μας λέει ότι είναι το νέο hot ζευγάρι της showbiz!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top