Φανή Χαλκιά: «Δεν είναι εύκολο να γίνεις μαμά μέσα στην καραντίνα»

Οι δηλώσεις της λίγο καιρό μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Φανή Χαλκιά, αφού πριν από λίγες εβδομάδες έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Λούη Καραμάνο.

Φανή Χαλκιά: Έγινε ξανά μαμά και μας σύστησε το νεογέννητο μωρό της

Η Ολυμπιονίκης έγινε μανούλα για δεύτερη φορά μαμά τις ημέρες που η χώρα μας ήταν σε καραντίνα. «Δεν είναι εύκολο να γίνεις μαμά μέσα στην καραντίνα. Σε σχέση με το πρώτο παιδί που γινόταν  παρέλαση στο μαιευτήριο, τρελάδικο, τώρα στο άλλο άκρο. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά στην υγεία μας. Δύσκολη συνθήκη είναι να γεννήσεις παιδί και να μην έχεις να μείνεις, να μην έχεις να το ταΐσεις, να μην έχεις χρήματα και δουλειά. Τώρα όλα καλά», είπε η Φανή Χαλκιά στον Νίκο Γεωργιάδη και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sakischristina #myman #sifnos #wedding #loversforlife

A post shared by Fani Halkia (@fanihalkia) on

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε τα παιδιά της να ακολουθήσουν τα βήματά της και συγκεκριμένα τον πρωταθλητισμό. «Δεν επιλέγεις τον πρωταθλητισμό. Δεν μπορείς να τους ενθαρρύνεις αλλά ούτε και να τους εμποδίσεις. Δεν έχει κανένα νόημα. Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά και ευτυχισμένοι», δήλωσε η πρωταθλήτρια του στίβου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top