Τανιμανίδης - Μπόμπα: Τέλος η απομόνωση - Πού βρέθηκαν την Κυριακή;

Ο παρουσιαστής σε ρόλο ψήστη

«Το κόλπο είναι να έχουν απόσταση τα ψαράκια μεταξύ τους, social distancing! Δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός στη σχάρα!», λέει χιουμοριστικά στο βίντεο που ανέβασε στα Instastories του ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ήταν από τους πρώτους Έλληνες που νόσησαν από τον κορωνοϊό και ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των Αρχών, όπως πρέπει όλοι μας να κάνουμε, έμειναν σε καραντίνα για δύο ολόκληρους μήνες.

Σάκης Τανιμανίδης - Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής

Σάκης Τανιμανίδης: Πώς νιώθει βγαίνοντας από το σπίτι μετά την καραντίνα

Το ζευγάρι, που σε άλλη περίπτωση ταξίδευε εντός κι εκτός Ελλάδας σχεδόν κάθε βδομάδα, αναγκάστηκε να αυτοπεριοριστεί στο σπίτι του μέχρι και οι δύο να αναρρώσουν πλήρως από τον Covid-19.

Χθες ωστόσο, μια εβδομάδα μετά την άρση των μέτρων κυκλοφορίας, Χριστίνα και Σάκης θέλησαν να κάνουν μία μονοήμερη εκδρομή στη Ραφήνα, όπου και συνάντησαν μετά από πολύ καιρό τους κουμπάρους τους και αγκάλιασαν ξανά τον αγαπημένο τους βαφτισιμιό! 

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός ήταν άκρως καλοκαιρινός και όλοι μαζί απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ ο παρουσιαστής έψησε και ψάρια για να φάνε όλοι μαζί.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top