Μπλεξίματα για την Ιωάννα Τούνη - Κατηγορείται για υποκλοπή

Ποια η αντίδραση της γνωστής influencer;

Η Ιωάννα απολαμβάνει τον ήλιο από το μπαλκόνι της εν μέσω καραντίνας

Οι μέρες της καραντίνας όπως φαίνεται, δεν ήταν και πολύ «ήρεμες» για την Ιωάννα Τούνη, αφού έχει μπλέξει σε δικαστικές περιπέτειες μετά τις καταγγελίες εταιρίας γυαλιών ηλίου ότι εκείνη υπέκλεψε την καμπάνια τους για το νέο δικό της site οπτικών.

Ιωάννα Τούνη: Νέο επαγγελματικό βήμα για την ξανθιά influencer

Το θέμα αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». Αναλυτικά, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου είπε:

«Πριν από μερικές ημέρες και μέσω Instagram μια πολύ γνωστή Θεσσαλονικιώτικη εταιρεία που εμπορεύεται γυαλιά, κατήγγειλε ξεκάθαρα μέσω Instagram Stories την Ιωάννα Τούνη ότι έχει κλέψει τη δική της καμπάνια, τη δική της φωτογράφιση και τα έχει ανεβάσει στο δικό της site, αλλά είναι δικά τους. Δηλαδή έχει γίνει κανονική κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων.

Η εταιρεία έχει κάνει τη δική της καμπάνια και κατηγόρησε την Ιωάννα Τούνη ότι έχει κλέψει το υλικό τoυς και το έχει αναρτήσει στο δικό της site. Η Ιωάννα Τούνη πουλάει γυαλιά μέσα από το site της.

Τώρα, η εταιρεία κατήγγειλε δημόσια μέσω social media την κίνηση αυτή της Ιωάννας Τούνη και ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει και μια νομική συνέχεια. Μάλιστα, υπογράμμισε η εταιρεία ότι με το που ανέφεραν στο Instastory, ότι πρόκειται για πλοκή πνευματικής ιδιοκτησίας, η Ιωάννα Τούνη κατέβασε αμέσως από το δικό της site αυτά που είχε πάρει από την εταιρεία».

Από την πλευρά της ξανθιάς influencer και επιχειρηματία, υπάρχει μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στο θέμα και από το κοντινό της περιβάλλον λέγεται: «Η εταιρεία προσπαθεί να διαφημιστεί μέσα από το πρόσωπο της κας Τούνη. Ακόμα δεν υπάρχει ούτε Instagram, ούτε Facebook, ούτε e-shop για την εταιρεία της. Όλα είναι υπό κατασκευή. Οπότε η κα Τούνη είναι απόλυτα καλλημένη».

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη πριν μερικές μέρες
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top