Εύη Φραγκάκη: Όσα είπε για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Μενεγάκη

«Χτυπούσε το δημοσιογραφικό μου καμπανάκι»

Έτσι αποχαιρέτησε η Ελένη Μενεγάκη την Εύη Φραγκάκη τέλος Μαρτίου

Για την απόφασή της να αποχωρήσει από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε για πρώτη φορά η Εύη Φραγκάκη.

Αποχώρησε η Εύη Φραγκάκη από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η γνωστή δημοσιογράφος που εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού ανέλαβε τη δική της ενημερωτική εκπομπή στον Alpha με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, μίλησε σχετικά στο περιοδικό «7 Μέρες TV».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μαζί ξανά! Με δύναμη για εξέλιξη! Και να το χαρούμε, παιδιά! Καλή αρχή! May the Force be with us! @elenimenegaki @elevencutncoffee @elianoula @dimitris_alexandrou @madogasteratou @djpitsi @elengelali @mariakefalloniti @kalliakastani @kalliakartsaki @sofia_alatza @tvagios @sir_stathis @kostas_arkas @olgalag @maria__kefala @giorgosasimi @giannis_maniadis @ilgato10 @paul_spanoudakis @markella_hairstylist @makeupageliki > • • • #teameleni #freshstart #maytheforcebewithus #newbeginnings #eleni #alphatv #athens #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evy Fragaki (@evyfragaki) στις

Από την έναρξη της «Ελένης» τέλη Σεπτεμβρίου του 2019

Εύη Φραγκάκη: Βόλτα με τον γιο και τον σύντροφό της!

Της ήταν εύκολο να αποδεχθεί την πρόταση του για την παρουσίαση του «Μένουμε ALPHA», μετά από σχεδόν δύο σεζόν στην «Ελένη»; «Ούτως ή άλλως, όσες ζωντανές εκπομπές βρίσκονται στον αέρα, αυτήν την περίοδο, ασχολούνται με το θέμα του κορονοϊού, ακόμα και αν συγκαταλέγονται στις ψυχαγωγικές. Παρ’ όλ’ αυτά, η πρόταση να αναλάβω τη συμπαρουσίαση του «Μένουμε ALPHA» ήρθε ακριβώς τη στιγμή που τα 20 χρόνια μου στην ενημέρωση μού χτυπούσαν καμπανάκι και είχα ανάγκη να υπηρετήσω δημοσιογραφικά, με ακόμα πιο ενεργό τρόπο, την κατάσταση» απάντησε η Εύη Φραγκάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top