Η Beyoncé δωρίζει αστρονομικό ποσό για τη μάχη κατά του κορωνοϊού

Η δωρεά αγγίζει τα 6 εκατομμύρια δολάρια!

Δείτε στο βίντεο του AP την Beyonce στην πρεμιέρα της παράστασης Lion King.

Η Beyoncé πλήρως ευαισθητοποιημένη όσον αφορά την πανδημία του κορωνοϊού και τις τρομερές επιπτώσεις του, ανακοίνωσε πως προχωρά σε δωρεά 6 εκατομμυρίων δολαρίων για την ψυχική υγεία και άλλες πρωτοβουλίες.

Το σούπερ τρολάρισμα της Νία Βαρντάλος στον Πρόεδρο Τραμπ

Η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με το ταμείο του ιδρυτή του Twitter, Jack Dorsey, #startsmall για να κάνει τη δωρεά στην Εθνική Συμμαχία για την Ψυχική Υγεία, το Πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες και σε τοπικούς οργανισμούς που εργάζονται για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας.  
Σε μια δήλωση στον ιστότοπό της, η Beyoncé είπε ότι το ψυχολογικό βάρος για άτομα που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βασικές ανάγκες κατά τη διάρκεια της κρίσης, έχει μεγαλώσει.

 

 

Μέρος του ποσού θα δοθεί και για υποστήριξη σε μια σειρά φιλανθρωπικών οργανώσεων που παρέχουν ανάγκες, όπως φαγητό, νερό, είδη καθαρισμού, φάρμακα, μάσκες προσώπου και είδη προσωπικής υγιεινής.

 

 

Στη δήλωσή της αναφέρεται στις κοινότητες και λέει «Πολλές οικογένειες ζουν σε περιοχές που καταγράφονται ανεπάρκειες και σπίτια που δυσκολεύουν τη διατήρηση κοινωνικής απόστασης. Οι κοινότητες που είχαν ήδη έλλειψη πόρων για εκπαίδευση, υγεία και στέγαση αντιμετωπίζουν τώρα ανησυχητικά ποσοστά μολύνσεων και θανάτους. Και αυτές οι κοινότητες δεν έχουν πρόσβαση σε τεστ και δίκαιη υγειονομική περίθαλψη».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top