Βανδή-Νικολαΐδης: Φωτογραφίες από τον ρομαντικό γάμο τους

Παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2003 και ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους σήμερα

Δείτε όσα είχε πει ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη Δέσποινα Βανδή στο Ενώπιος Ενωπίω

Σαν «βόμβα» έσκασε στον χώρο της ελληνικής showbiz ο χωρισμός της Δέσποινας Βανδή από τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας.

Χωρίζουν Βανδή - Νικολαΐδης: Η ανακοίνωση για το διαζύγιό τους

Οι δυο τους έζησαν έναν φλογερό έρωτα και απέκτησαν μαζί δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο.

Η γνωριμία τους να έγινε το 1998 στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, ένα βράδυ που η ΑΕΚ έκανε τον χορό της στο κέντρο και η τραγουδίστρια βγήκε στη πίστα φορώντας τη κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 11, δηλαδή τον αριθμό του Ντέμη Νικολαΐδη.

Eπέτειος σχέσης για Βανδή-Νικολαΐδη- Πώς το γιόρτασε η τραγουδίστρια

Τότε ξεκίνησε ο έρωτάς τους. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους έγινε το 2003 σε γνωστό κτήμα της Αττικής, σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία μόνο 80 καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη. Το ζευγάρι ήθελε, τόσο ο γάμος του, όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε στη Βάρκιζα, να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό η ασφάλεια και στους δύο χώρους ήταν δρακόντεια. Μάλιστα, μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει καμία φωτογραφία του ζευγαριού από τον γάμο του.

Δεκαεπτά χρόνια μετά, ωστόσο, είδαμε για πρώτη φορά φωτογραφίες με την τραγουδίστρια ντυμένη νύφη, μέσα από την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Η Δέσποινα είχε φορέσει στον γάμο της ένα υπέροχο πριγκιπικό νυφικό της Σήλιας Κριθαριώτη και στόλισε τα μαλλιά της με ένα στεφανάκι από λευκά λουλούδια.

Για πρώτη φορά ο Ντέμης μίλησε τον Απρίλιο του 2020 στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για τη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των δύο παιδιών του περιγράφοντάς την με μόνο δύο λέξεις: «Σπουδαία γυναίκα». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top