Γνωστός ηθοποιός: «Δεν είχα λεφτά και έτρωγα σύκα με νερό»

«Δυο μέρες ήμουν νηστικός» αποκάλυψε

Γιάννης Καπετάνιος

Τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παρελθόν αποκάλυψε ο Γιάννης Καπετάνιος.

Ο ηθοποιός είχε φτάσει σε σημείο να μην έχει λεφτά να αγοράσει ούτε ψωμί. 

«Έτρωγα σύκα που είχα φέρει από το χωριό, μαζί με νερό, έτσι φούσκωνα και… εντάξει, ξεχνούσα την πείνα μου. Θυμάμαι μια φορά… πεινούσα πολύ, ήμουν στο Θέατρο Τέχνης κι έτρωγε ο Τάκης Παπαματθαίου σουβλάκι και μου είπε: «Θέλεις να σε κεράσω;». Εγώ ντρεπόμουν και δεν ήθελα να με κεράσει, τότε του απάντησα: “Όχι, έχω φάει” κι είχα να φάω δύο μέρες. Δεν ξεχνιούνται αυτά… Οι καινούργιοι ηθοποιοί έχουν μάθει στην καλοπέραση, εμείς είμαστε παλιά γενιά, πλέον» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως εξομολογήθηκε, στο περιοδικό Λοιπόν, τότε υπήρξε ένας άνθρωπος που τον βοήθησε ιδιαίτερα. Ήταν ένας κύριος που έφτιαχνε κρέμες και ρυζόγαλα και πάντα του φύλαγε κάποια. 

«Ήμουν μόνος μου και τότε δουλεύαμε από τις 10 το πρωί στο Θέατρο Τέχνης, μετά πήγαινα στη σχολή κι έπειτα γύριζα πάλι στη Φρυνίχου, όπου φεύγαμε το βράδυ, πού να προλάβω να φάω, μήπως και είχα να φάω; Ευτυχώς, μου είχε σε μπολάκια ο άνθρωπος αυτός ό,τι περίσσευε από τις κρέμες και τα ρυζόγαλα κι έτρωγα κάτι… Ήταν ένας μεγάλος άνθρωπος, το μαγαζί έχει κλείσει τώρα… δεν ξέρω αν ζει…».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top