Η έκπληξη των «Κου Κου» που συγκίνησε τη Βούλα Πατουλίδου!

Η αγωνία για τον γιο της που βρίσκεται στην Αμερική

Την αγωνία για τον 21χρονο γιο της Γιώργο Ζαρζαβατσίδη που σπουδάζει στις ΗΠΑ μοιράστηκε η Βούλα Πατουλίδου το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στη «Φωλιά των Κου Κου».

«Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που το παιδί της αυτήν τη στιγμή ζει σε μια άλλη χώρα. Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Όποιος γονιός, όμως, πει πως έχει συνηθίσει λέει ψέματα. Και πριν ξεσπάσει ο κορωνοϊός, η Ελληνίδα μάνα επαναστατούσε μέσα μου. Πού είναι, τι τρώει, πώς ζει, ποιους βλέπει με ποιους κάνει παρέα. Ο Γιώργος αυτήν τη στιγμή είναι σε μια χώρα που αγκομαχάει από τις συνέπειες του κορωνοϊού» είπε χαρακτηριστικά η Βούλα Πατουλίδου.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έκαναν μια τεράστια έκπληξη στην Ελληνίδα Ολυμπιονίκη, όταν συνδέθηκαν ζωντανά με τον γιο στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Όπως ήταν φυσικό η μεγάλη αθλήτρια δάκρυσε όταν τον είδε, με την Κατερίνα να μη μένει ασυγκίνητη. 

Ο Γιώργος εξήγησε πως είναι η κατάσταση στην πόλη που σπουδάζει με την πανδημία του κορωνοϊού, με τη Βούλα Πατουλίδου να εκφράζει την αγωνία της.

Φυσικά έκανε πλάκα ότι θα μαλώσει αργότερα τον γιο της για την έκπληξη που της έκανε!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top