Ελεονώρα Μελέτη: Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα της κόρης της!

Τα γενέθλιά της είχε χθες η μικρή Αλεξάνδρα

Τα γενέθλιά της είχε χθες η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη και του Θοδωρή Μαροσούλη, Αλεξάνδρα! 

Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκινητική φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο!

Η μικρή έγινε δυο ετών και η παρουσιάστρια της παρήγγειλε μία υπέροχη τούρτα για να το γιορτάσουν οικογενειακά εν μέσω καραντίνας.

Η όμορφη παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media για τις θερμές ευχές που δέχτηκε για τα γενέθλια της κόρης της και φωτογραφήθηκε μπροστά από την τούρτα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όλους όσοι αφιερώσατε λίγο χρόνο για όμορφες ευχές, για ένα μήνυμα... όλους μαζί κ τον καθένα ξεχωριστά. Μακάρι να γινόταν κ στη πράξη, αλλά είστε τόσοι μα τόσοι πολλοί! Με συγκινήσατε πραγματικά με τη ζεστή σας ενέργεια κ τη σκέψη σας προς το παιδί μου! Λοιπόν! Μέρες που είναι και άλλα παιδάκια ειχαν έχουν κ θα έχουν τα γενέθλια τους εν μέσω καραντίνας, μακρυά από αγαπημένα πρόσωπα κ φίλους! Τι θα λέγατε να προσπαθήσουμε να γλυκάνουμε λίγο παραπάνω αυτή τη μέρα? Μπροστά μου έχω την τούρτα της Αλεξάνδρας η οποία πάνω έχει όλα όσα αγαπά! Έχει ένα «γκέγκε» ( φεγγαράκι) έχει τον γάτο της τον Κεεεερνιτ ( Κέρμιτ), στααααας ( stars), μπαμπελς ( bubbles) κ είναι ρρρροος ( ροζ)... την επιμελήθηκε η @adalivitsanou κ εχθές είπαμε να χαρίσουμε σε δυο από εσάς μια όμορφη τουρτίτσα για τα παιδάκια σας! Μπείτε 12:00 στο @byeleonorameleti κ πάρτε μέρος στο διαγωνισμό! #birthday #birthdaycake #happy

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top