Οι 3 μεγάλες θεατρικές παραστάσεις που θα συζητηθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο

Ταλαντούχοι ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους επί σκηνής

Μπορεί αυτό το διάστημα να μένουμε σπίτι, αλλά σε λίγο καιρό θα μας δοθεί και πάλι η δυνατότητα να επιστρέψουμε σε κάποιες από τις αγαπημένες μας συνήθειες.

Μία από αυτές είναι οι θεατρικές παραστάσεις. Τα θέατρα είναι κλειστά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε γίνονται συζητήσεις για την επόμενη θεατρική σεζόν.

Τον ερχόμενο Οκτώβριο σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ετοιμάζονται τρεις μεγάλες θεατρικές παραγωγές.

Η πρώτη μουσική παράσταση έχει τίτλο: «Κάποτε στον Βόσπορο» και εκεί θα δούμε ένα σπουδαίο cast ηθοποιών όπως οι: Στέλιος Μάινας, Δημήτρης Πιατάς, Δάνης Κατρανίδης, Ελένη Καρακάση, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Θεοφανία Παπαθωμά και Ιωάννης Παπαζήσης.

Η επόμενη παράσταση που θα ανέβει στο ανακαινισμένο θέατρο «Αθηνά» έχει... προσωρινό τίτλο: «Τέλειοι ξένοι» και εδώ έχουμε μία έκπληξη αφού έπειτα από αρκετά χρόνια επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι ο Απόστολος Γκλέτσος. Στην παράσταση επίσης θα δούμε τους: Βασιλική Ανδρούτσου, Μπέσσυ Μάλφα και Δώρα Μακρυγιάννη.

Η τρίτη και τελευταία παράσταση είναι ο «Βιολιστής στη στέγη» με τους Γρηγόρη Βαλτινό, Ευαγγελία Μουμούρη, Δανάη Μιχαλάκη, Μαρία Χάνου και ο Γιώργος Σουξές.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top