Κατσαβού: «Το μνημόσυνο του Κ. Βουτσά τελέστηκε χωρίς εμάς λόγω κορωνοϊού»

Πέρασαν 40 ημέρες από τον θάνατου του ηθοποιού

Πέρασαν κιόλας 40 ημέρες από τότε που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο Κώστας Βουτσάς.

Θεοδώρα Βουτσά: Το βίντεο που έφτιαξε για τον πατέρα της!

Η απώλεια του σπουδαίου ηθοποιού «βύθισε» στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και όλους εκείνους που τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του.

Η Αλίκη Κατσαβού όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να φανεί δυνατή και να σταθεί στα πόδια της για τον γιο τους, Φοίβο.

Α. Κατσαβού: Ο μικρός Φοίβος χαϊδεύει φωτογραφία του μπαμπά του, Κ. Βουτσά

«Το πένθος είναι μια δύσκολη υπόθεση. 40 μέρες δεν είναι αρκετές για να συνειδητοποιήσει κανείς την απώλεια του αγαπημένου, παρ’ όλα αυτά, εγώ αντλώ δύναμη από τον Φοίβο και στέκομαι σε μια εύθραυστη ισορροπία. Βρίσκω καταφύγιο στην τέχνη, παίρνω δύναμη από το παιδί μου και προχωράω», είπε αρχικά η χήρα του Κώστα Βουτσά, στην εκπομπή «Happy Day».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο μνημόσυνο του ηθοποιού, το οποίο εξαιτίας των μέτρων που έχουν παρθεί για την προστασία από τον κορωνοϊό τελέστηκε από απόσταση.

«Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον ιερέα κανονικά στον ναό, απλά εμείς δεν ήμασταν εκεί. Την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, όλοι μας και οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι προσευχηθήκαμε και ανάψαμε ένα κερί από τον χώρο που βρισκόμασταν. Βασικά, εγώ νιώθω ότι δε θα φύγει ποτέ από κοντά μας η ιδέα, η παρουσία του, η αύρα του. Η μνήμη του δε θα ξεχαστεί. Τον έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας κι εγώ κι ο Φοίβος και όλα τα κορίτσια, όλοι. Ήταν μια προσωπικότητα σπουδαία κι ένας άνθρωπος που μας χάραξε», δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top