Αυτά τα τρία... δώρα έκανε η ζωή στον Νίκο Μουτσινά!

Του κάνουν παρέα στην καραντίνα

Δείτε την... ανυπάκουη γάτα του Νίκου

Δεν είναι μόνος του στην καραντίνα ο Νίκος Μουτσινάς, έχει τρία πολύ καλά φιλαράκια μαζί του που μάλιστα τα έχει… υιοθετήσει!

Νίκος Μουτσινάς: «Ψάχνω τον τρόπο να υιοθετήσω ένα παιδί!»

Έτσι, αν μη τι άλλο την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων δεν μπορούσε παρά να ευχαριστήσει τα αδεσποτάκια του. Εκτός από τα δύο του σκυλιά, τον Άντι και τον Τρίκι, ο Νίκος έχει και τη γατούλα του, την τρισχαριτωμένη και κατάλευκη Τζούτζουμπι.

Έτσι με ένα post του το βράδυ του Σαββάτου, παρουσίασε και τα τρία… δώρα της ζωής του, προτείνοντας στους followers του να υιοθετήσουν ένα αδέσποτο.

Νίκος Μουτσινάς: Θα επιστρέψει στις οθόνες το «Καλό Μεσημεράκι»;

«Σας παρουσιάζω αυτά τα τρία υπέροχα δώρα που μου έκανε η ζωή. Τρία αδέσποτα που κάνουν την καθημερινότητα μου να έχει πλάκα, συναίσθημα, και την αίσθηση της αγάπης σε όλο της το μεγαλείο. Αν και μόνο αν σας έρθει η επιθυμία να μοιραστείτε την ζωή σας με ένα ζωάκι, ας είναι αδέσποτο… θα του δώσετε μεγάλη χαρά και θα νιώσετε κι εσείς ότι προσφέρατε», έγραψε ο κύριος «Καλό μεσημεράκι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας παρουσιάζω αυτά τα τρία υπεροχα δώρα που μου έκανε η ζωή.. Τρία αδέσποτα που κάνουν την καθημερινότητα μου να έχει πλάκα,συναίσθημα,συντροφικότητα και την αίσθηση της αγάπης σε όλο της το μεγαλείο.. Αν και μόνο αν σας έρθει η επιθυμία να μοιραστείτε την ζωή σας με ένα ζωάκι,ας είναι αδέσποτο..θα του δώσετε μεγάλη χαρα και θα νιώσετε κι εσείς ότι προσφέρατε.. #παγκοσμιαημερααδεσποτων #ηοικογένειαμου #ατελειωτηαγαπη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top