Νίκος Μουτσινάς: Θα επιστρέψει στις οθόνες το «Καλό Μεσημεράκι»;

Οι αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν λόγω κορωνοϊού

Όπως είναι ήδη γνωστό, η καθημερινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά -όπως και πολλές άλλες- έχει σταματήσει λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Νίκος Μουτσινάς: Η έκπληξη που του έκαναν οι συνεργάτες του!

Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα υπάρχει μια παραφιλολογία για το αν και πότε θα επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάνσυς Νικολαϊδου στο «Μεσημέρι Yes»: «Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μη βγει στον αέρα ή να βγει μετά το Πάσχα στην καλύτερη περίπτωση. Αυτό συμβαίνει για τον εξής λόγο. Πρώτον, υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα με το περιεχόμενο της εκπομπής. , το οποίο είναι καθαρά ψυχαγωγικό» είπε.

«Είναι μια εκπομπή που άγεται και φέρεται σύμφωνα με ότι συμβαίνει στον ψυχαγωγικό κόσμο της τηλεόρασης. Οπότε το πρόβλημα του περιεχομένου είναι μεγάλο. Το πρόβλημα των καλεσμένων, επίσης, είναι τεράστιο γιατί υπήρχε και καλεσμένος στην εκπομπή. Το κοινό λείπει από το πλατό όπως από όλα τα πλατό της ελληνικής τηλεόρασης» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του OPEN.

Λιάγκας σε Μουτσινά: «Κουβαλήσαμε σταυρό κι ακόμη δεν έχω δει τον Γολγοθά!»

«Ουσιαστικά υπάρχει μια αποδόμηση της εκπομπής σε πάρα πολλά επίπεδα και το θέμα είναι να βγαίνει στον αέρα σωστά, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά της όντας στο πρόγραμμα του καναλιού» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top