Matthew McConaughey: «Μένουμε σπίτι γιατί είμαστε σε πόλεμο με έναν ιό»

Το συγκινητικό βίντεο των 30'' του ηθοποιού

Matthew McConaughey

Συγκλονισμένος είναι ο Matthew McConaughey βλέποντας καθημερινά να πεθαίνουν άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Σε αυτή τη φάση της ζωής του ξέρει πως το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να χρησιμοποιήσει τη δύναμη των social media.

Και αυτό έκανε! Ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας 30’’ στο Twitter στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα σε όλους να μείνουν σπίτι, προκειμένου να σταματήσει η εξάπλωση του ιού.

 Το βίντεο δείχνει από τη μία πλευρά, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζεται και πασχίζει καθημερινά για τις ανθρώπινες ζωές ενώ από την άλλη, την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι.

«Είμαστε σε πόλεμο με έναν ιό και το σύστημα υγείας με τους εργαζομένους στα νοσοκομεία βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, πολεμώντας την εξάπλωσή του κάθε ημέρα. Ας πάρουμε μέρος σε αυτή τη μάχη, μένοντας σπίτι.Με το να μένουμε σπίτι, δεν οπισθοχωρούμε. Αντίθετα, η παραμονή μας στο σπίτι είναι το πιο γενναίο και επιθετικό όπλο που έχουμε ενάντια στον εχθρό. Γιατί όταν μένουμε σπίτι, εξασφαλίζουμε ότι τα νοσοκομεία δε θα γεμίσουν, δίνοντας χρόνο στο επιστημονικό προσωπικό να ανακαλύψει το εμβόλιο. Έτσι τον αντιμετωπίζουμε. Μείνετε σπίτι», ανέφερε ο 50χρονος ηθοποιός.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top