Πάνος Χατζηκουτσέλης: Σε στενό κύκλο η κηδεία του στον Μαραθώνα

Εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό

Σε στενό κύκλο λόγω των αυστηρών μέτρων για τον κορωνοϊό τελέστηκε στο Κοιμητήριο Μαραθώνα το μεσημέρι της Τρίτης, η κηδεία του ηθοποιού Πάνου Χατζηκουτσέλη, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

Το «αντίο» του Άγγελου Πυριόχου μετά την κηδεία του Πάνου Χατζηκουτσέλη

Άλλωστε η ανιψιά του, Άση Χατζηκουτσέλη, είχε ενημερώσει τους φίλους του με μια ανάρτησή της ότι η κηδεία θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν ένας από τους λίγους συναδέλφους του Πάνου Χατζηκουτσέλη που πήγαν στην κηδεία /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τον Πανούλη θα αποχαιρετήσουμε την Τρίτη 24/3/2020 το μεσημέρι στο κοιμητήριο του Μαραθώνα για να είναι παρέα με τον πατέρα μου και αδελφό του Θοδωρή και το γιο μου και βαφτισιμιό του Ιωάννη – Ερμή που τόσο λάτρευε. Έτσι θα είναι όλοι μαζί παρέα και εκεί αλλά και στον δικό τους Παράδεισο.

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Πάνος Χατζηκουτσέλης

Λόγω των συνθηκών η κηδεία θα γίνει σε εξαιρετικά κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ξέρουμε όμως πως όλοι θα είστε κοντά του και κοντά μας με τη σκέψη σας. Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας στον Πανούλη μας αλλά και τη συμπαράσταση στη δική μας θλίψη για την απουσία του. Να ξέρετε όμως ότι τώρα θα είναι πιο χαρούμενος γιατί θα συναντηθεί με τα αδέλφια του, ειδικά τη Ρουλίτσα του, και τους φίλους του που τόσο του έλειπαν», είχε γράψει η ανιψιά του στο Facebook την περασμένη Κυριακή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top