Η εξομολόγηση της Gigi Hadid

Το supermodel απάντησε σε ερωτήσεις διάσημων φίλων της

Gigi Hadid 

Ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα της μόδας, το supermodel Gigi Hadid φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Απριλίου του αμερικανικού Harper’s Bazaar, απάντησε σε ερωτήσεις διάσημων φίλων της, της Tailor Swift, της Kendal Jener και της Serena Williams και μίλησε για τα διδάγματα ζωής που έχει αντλήσει μέχρι τώρα.

«Το να είσαι ειλικρινής πάντα οδηγεί σε κάτι καλό, ακόμα κι αν απαιτείται μια σκληρή ή αμήχανη στιγμή ή συζήτηση για να φτάσεις εκεί, ποτέ δεν μπορεί να κάνεις λάθος, αν πεις σε κάποιον πώς νιώθεις και αν μιλήσεις με ειλικρίνεια» αναφέρει. «Και πάντα μαθαίνεις κάτι από αυτό» συμπληρώνει.

Το μοντέλο αναφέρεται επίσης στα πρώτα χρόνια της ζωής της σε αγρόκτημα στην Καλιφόρνια τονίζοντας ότι την έκαναν να εκτιμά τα απλά πράγματα στη ζωή.

«Μου επέτρεψαν να γεμίζω τις μέρες μου με τα μικρά πράγματα που με κάνουν ευτυχισμένη, όπως τέχνη, κηπουρική, γιόγκα, μαγείρεμα, το να είμαι έξω και να περνώ χρόνο με τους αγαπημένους μου και τα ζώα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για το τι φοράω, πώς είναι τα μαλλιά μου ή να φωτογραφίζομαι» σημειώνει. «Η απομάκρυνση από την πόλη και από τα φώτα της δημοσιότητας με κάνει να αισθάνομαι ξανά σαν παιδί και αυτή η ελευθερία πραγματικά με θεραπεύει» αναφέρει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top