Η Μαρία Σολωμού απάντησε για την ανάρτηση με το ποδήλατο! 

«Εσείς δεν πάτε βόλτα τον σκύλο σας;»

Παρότι η Μαρία Σολωμού από την αρχή συμμορφώθηκε με το «μένουμε σπίτι» και μπήκε σε άτυπη καραντίνα στο σπίτι της, η φωτογραφία με το ποδήλατό της την περασμένη Παρασκευή, προκάλεσε ποικίλα σχόλια με πολλούς να την «κατηγορούν» που δεν παρέμεινε σπίτι της.

Κοντά στην… τρέλα η Μαρία Σολωμού με τον κορωνοϊό!

Σολωμού: Πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Μουζουράκη

Η ηθοποιός, όμως, δεν μπορούσε να μην απαντήσει σε όσους τη σχολίασαν αρνητικά: «Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί μου τρελαθήκατε κάποιοι εντόνως που βγήκα έξω; Εσείς δεν πάτε το σκύλο σας βόλτα, δεν πάτε supermarket, λαϊκή; Πού το θεωρώ και πιο επικίνδυνο. Είμαστε νοήμονες άνθρωποι και ξέρουμε πώς να προστατευτούμε –γαντάκια, μάσκες – αν θέλουμε να ξεπιαστούμε και να κάνουμε πέντε βήματα ή να μπούμε στο αυτοκίνητό μας και να κάνουμε το γύρο του τετραγώνου. Εκτός και αν μας κρύβουν κάτι και δεν μπορούμε ούτε να αναπνέουμε έξω» έγραψε.

Τέλος, η ηθοποιός τόνισε πως μένουμε σπίτι και παρότρυνε όλους να κάνουν το ίδιο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είχα τ´ονειρό μου,το ποδήλατο μου...... Ένα μικρουλι σπαστό ποδηλατάκι ,αποδείχτηκε πολύ καλή παρέα τα τελευταία χρόνια .... πόσες βόλτες ποσά πάνω κάτω... ποσες κουβεντες.....γιατί του μιλάω κι ολας......η ώρα η δίκη μου,την ώρα που πέφτει ο ήλιος ,εγώ βουτάω το ποδήλατο και πάω ...είχα να το πιάσω από περσυ... αυτό εκεί, στην αποθήκη να με περιμένει.... Γεια σου πάλι!!!! #staysafe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Solomou (@mariasolomou_official) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top