Σάλος με το κακόγουστο αστείο της Κάρλα Μπρούνι για τον κορωνοϊο!

Η δημόσια απολογία της λίγες ώρες μετά

Ένα βίντεο όπου το πρώην top model και πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, έκανε ατυχή αστεία για τον κορωνοϊό, έκανε τον γύρο των social media τα προηγούμενα 24ωρα.

Σε αυτό η σύζυγος του πρώην προέδρου της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, ακούγεται να κοροϊδεύει όσους ανησυχούν για τον κορωναϊό, καθώς ακόμη τότε -στις 28 Φεβρουαρίου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισίου-, η Γαλλία δεν είχε βιώσει τις συνέπειες της πανδημίας.

Η ανάρτηση της Carla Bruni για την φωτιά στην Παναγία των Παρισίων

Το πρώην top model στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού στις 25 Φεβρουαρίου /Φωτογραφία AP Images

«Ανήκουμε στην παλιότερη γενιά, δεν φοβόμαστε τίποτα.  Δεν είμαστε φεμινίστριες, δε φοβόμαστε τον κοροναϊό» ακούγεται να λέει η Κάρλα Μπρούνι σε κάποιον γνωστό της, τον οποίο και φιλάει επιδεικτικά, προκειμένου να δείξει πως δεν τη φοβίζει η πανδημία.

Λίγα λεπτά αργότερα, η Κάρλα Μπρούνι όμως θα συνεχίσει το κακόγουστο χιούμορ της, αφού εμφανίζεται να βήχει δυνατά, ξεσπώντας σε υστερικά γέλια, θέλοντας να αστειευτεί με όσους ανησυχούν για την μετάδοση του κοροναϊού.

Θύελλα αντιδράσεων

Τα σχόλια στο διαδίκτυο ήταν πολλά, με τους Γάλλους να αισθάνονται προσβεβλημένοι από την συμπεριφορά της και χωρίς να προσφέρουν ελαφρυντικά στην Κάρλα Μπρούνι, αφού το βίντεο είναι δύο εβδομάδων.

Sarcozy και Bruni ζήτησαν από την Κουντουρά να προτείνει διαδρομές και προορισμούς για τις διακοπές τους

Η δημόσια απολογία

Η διάδοση του βίντεο στα social media, ανάγκασε την Κάρλα Μπρούνι να ζητήσει συγγνώμη, κάνοντας λόγο για «αστείο της στιγμής, κάτω από συγκεκριμένο πλαίσιο και προς ένα συγκεκριμένο άτομο».

Παρότι ζήτησε συγγνώμη από όσους ένιωσαν προσβεβλημένοι από τη συμπεριφορά, υποστήριξε πως το βίντεο ήταν μονταρισμένο εσκεμμένα, ώστε να δείχνει ακόμη πιο απαξιωτικό.

«Εκτός περιεχομένου, το αστείο μπορεί να μετατραπεί σε αγνωμοσύνη» σημείωσε το πρώην μοντέλο. «Καλή δύναμη σε όλους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς» συμπλήρωσε κλείνοντας το μήνυμά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top