Μάθιου ΜακΚόναχι: Πώς θα ξεπεράσουμε το στρες του κορωνοϊού

Δείτε το υπέροχο βίντεο του ηθοποιού

Ο κορωνοϊός «θερίζει» παγκοσμίως και πολλοί είναι οι celebrities, που με την επιρροή που ασκούν λόγω της δημοσιότητάς τους προσπαθούν να εμψυχώσουν τον κόσμο και να στείλουν μηνύματα αισιοδοξίας για την κατάσταση που επικρατεί. 

Ανάμεσά τους και ο Μάθιου ΜακΚόναχι, ο οποίος, πιο σοβαρός από ποτέ θέλησε να στείλει τα δικά του καλά vibes μέσω ενός βίντεο που ανήρτησε στα social media.

Σε αυτό, μας παροτρύνει να δούμε τον κορωνοϊό σαν μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά ως ανθρωπότητα και να ενωθούμε για να τον αντιμετωπίσουμε. Να νικήσουμε έναν εχθρό που όπως χαρακτηριστικά λέει «δεν έχει πρόσωπο, φύλο, εθνικότητα και δεν ανήκει σε καμία θρησκεία ή πολιτική παράταξη». 

Ο Χολιγουντιανός αστέρας υπερτονίζει πως οι αξίες στις οποίες θα επενδύσουμε σήμερα, όπως ο σεβασμός, η ευγένεια, η υπευθυνότητα και η αμεροληψία, θα μας βοηθήσουν να  μετατρέψουμε «αυτό το κόκκινο φανάρι που βρισκόμαστε σε… πράσινο, να φτιάξουμε λεμονάδα με τα ‘’λεμόνια’’ που μας έδωσε η ζωή» και κλείνει με το τόσο απλό αλλά τόσο σημαντικό: «Ας συνεχίσουμε να ζούμε».

 


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top