Γιώργος Τσαλίκης: Επέστρεψε άρον άρον από ΗΠΑ – Βρίσκεται σε καραντίνα!

«Ζω πράγματα που δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου»

Μετά από δύο ημέρες αποχής εξαιτίας των συμπτωμάτων ίωσης που εμφάνισε ο Κρατερός Κατσούλης, οι «Κου Κου» επέστρεψαν το πρωί της Τετάρτης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προβλήθηκε βίντεο που ανέβασε ο Γιώργος Τσαλίκης κι αφορούσε την ακύρωση των εμφανίσεών του στην Αμερική. 

Επέστρεψε στη «Φωλιά των Κου Κου» ο Κρατερός - Όσα είπε για την υγεία του

Λίγο μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην εκπομπή μέσω Skype.

Μαζί με την οικογένειά του βρίσκεται σε καραντίνα, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Σε αυτή την κατάσταση πολέμου κάποιοι ήταν στα αναχώματα, εμείς πρέπει να μείνουμε στο σπίτι. Δύναμη και χιούμορ πάνω απ’ όλα για να περάσουμε αυτή την περίοδο και να επανέλθουμε στην κανονικότητα” και συνέχισε αναφερόμενος στο πρόσφατο ταξίδι του: “Όταν πήγαμε στην αρχή στην Αμερική, επειδή δεν είχε γίνει μεγάλος ντόρος ακόμα με τον κορονοϊό, νομίζαμε ότι πήγαμε για περιοδεία στον Άρη. Μέσα σε περίπου τρεις μέρες όλο αυτό γιγαντώθηκε. Ψάχναμε να βρούμε αντισηπτικά. Πήγαμε στην Ουάσιγκτον και ήταν μια σαν μια βομβαρδισμένη πόλη. Δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος. Ψάχναμε πτήση να γυρίσουμε αλλά ο Τραμπ είχε ακυρώσει όλες τις πτήσεις προς την Ευρώπη. Ευτυχώς ακυρώσαμε έγκαιρα τις εμφανίσεις».

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη - Για ποιο λόγο;

Κλείνοντας συμπλήρωσε: «Ζω πράγματα που δεν έχω ξαναζήσει στη ζωή μου», εξηγώντας σε ποιες μικρές καθημερινές στιγμές αναφέρεται.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top